attıgın mesajın üstünde az önce cevapldm..
10 milyar:cat:KAWAsaki ninja 250rin iyi bir satış fiyatı var açıkcası 250cc için yüksek.11 milyarı bu aletemi bağladın şimdi?Hayırlı uğurlu olsun.:cat:
Hayırlı ugurlu olsun.
Allah kaza bela vermesin. Güzel bir tercih yapmışsın.
Kaskın 'da çok güzel (Marushin)![]()
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
çok yakışmış kardeşim iyi günlerde kullan inş.
Ninja 250R hakkında yeni açılmış tam 4 sayfalık bir topik görünce ben de bu model hakkında daha çok kullanıcı bilgisi göreceğim diye sevinmiştim. Meğer hepsi hayırlı olsun mesajlarıymış.:salut:
Neyse, her işte bir hayır vardır.Umarım ilerleyen günlerde motorun performansı, benzin sarfiyatı, yedek parça durumu vb. hakkında bizleri aydınlatırsın. Bu konularda forumda henüz çok az bilgi var da.
Güzel başlangıç......:cat: Hayırlı olsun kardeş...Siteyede yeni üyesin hoşgeldin.....
evet yakışıklı motor görüntüsü 10 numara:cat::cat:çok yakışıklı motor hayırlı olsn güle güle kullan
Güzel motor. Araba yerine bunu mu alsam acaba![]()
Güzel ona lafım yok . Satmayacağım zaten bunu. Bir sonraki motorum olabilir ama. Ayrıca gördüğüm kadarıyla kalıplıymış.
motoru aldıgım ilk günlerde oldu10 km/h hızla giderken sağa yattı ufak 1 2 çizik wr
acemilik işte mıcırlarda(oturmamış mıcır) ön fren asıldım biraz ön teker kaydı yattı makina
ama şükrediyom maddi hasar olmadığına
motor tecrübem olmadıgı için oldu işte
![]()
Bu arada arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim....saygılar
saolasın arkadaşım:wiinkk:geçmiş olsun olur arada öle şeyler.
nazarlık olsun :cat:
hayırlı olsun kazasız bellasız cezasız kulan kardeşim hayırlı olsun .:cat:
fotolarda ninja 250r küçük gibi duruyor, ama normalde çok kaslı ve büyük bi makina :mrgreen:
Bir CBF ile yan yana koysanızda kıyaslasak![]()
sanırım yakıtıda 17lt ye 350km gidiyor demişsiniz km de 130kuruşa denk geliyor çok iyi bir rakam bence.Gerçi 4bin deviri geçmiyorsunuz geçince rahat 150kuruş yakar herhalde:wiinkk: 150-160-170 kuruşlar10 milyar:cat:![]()
Kıyaslasınlar evet bencede
sanırım yakıtıda 17lt ye 350km gidiyor demişsiniz km de 130kuruşa denk geliyor çok iyi bir rakam bence.Gerçi 4bin deviri geçmiyorsunuz geçince rahat 150kuruş yakar herhalde:wiinkk: 150-160-170 kuruşlarperformasa göre.:bounce:
Hayırlı olsun,kazasız sürüşler