Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kusura bakmayında ben 9'da veremem :) İLerde çok param olursa 2. elini almayı düşünürümm hoşş ybr250 düşünüyordum ama ninja gelince fikrim değişti:cherry:
asd:mrgreen:
Arzu ablayla konuştum kendisinin bayii var mart aylarında gelir diyo:cat:
ama kawasaki süprizi sever diyo:cat:

2007%5C12%5C25%5Cbikepics-1126565-full.jpg

Bu güzelmiş be. :)

tex

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar kawasaki alırken 2 kere hatta 5 kere düşünmenizde faide var çünkü yedek parçası anasının gözü diğer japonlara göre 3 kat pahalıdır yedek parça fiyatları

asm

Yahu bu motoru süren kişi dik oturuyor. (videoya bakılırsa)

Sürerken race motor sürme taklidi yapmak icâb edecek demek ki :)

yamaha yzf 125 r ile suzuki gsx-r 125 bundan daha iyi bence.performans olarak daha iyi olabilir ama tip olarak benden çok iyi bir not almış değil.özelliklede direksiyon iğrenç.racing bir motor yapıyorsan tam takır yap be kardeşim.diğerleride 10 numara bence bide 125 cc yerine 250 cc olsaymış 4*4 lük olucakmış.fakat yinede bu ninja çok mükemmel değil gibi geldi.en azından benim düşüncem bu.zevkler ve renkler tartışılmazmış :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence çok güzel :cat: geçiş motoru olarak iyi bir alternatif :cherry:

Güzel hazırlamışsın. Eline sağlık ancak daha önce arama yapsaydın. :)

Arama yaptım, artı diğer konuyuda biliyordum önceden, fakat konunun gerçek bir tanıtım olmadığını düşündüm, 3 resim ve amerika satış fiyatı belirtilmiş. Yinede sağol :)

Son düzenleme:
arkadaş ellerine sağlık bende fuardan bir tane çıkarmak istiyorum bakalım hayırlısı inşallah benim motoru satsam KANUNİ 200 RACER MAVİ SATILIK.

Yahu beygir gücüde durmadan artıyor :mrgreen: önce 29bg di.Sonra 30bg dendi.Şimdi 33bg olmuş.Bu durumada kesinlik getirmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar