Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motor bugun satıldı felon artı sag grenajda boya vardı

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

@nevzat
Toprak da yılan gibi duruyor :))
@felon
Benim motor ılanda adanada hocam

toprakla kapışması başka zevkli cihan ama adam harbi kullanıyor bende ki extralar olmasa beni duman ederdi :) o yüzden ninjamı seviom

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-ninja-250-r-154772373/detay
sahibi burdamıdır acaba bilmiyorum ama km si işe oynanmıştır bilginize.

gençler 1-2 sorum olacak 2012 Ninja 250 kullanıcısıyım. bu model internette karbüratöe gözteriyor usata enjeksiyon dedi ??
artı bu model için egzos filtre ve jetkit gibi araştırma yapan oldumu? malum ebay parça kaynıyor ama ya tutarsa hesabı olmasın...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-ninja-250-siyah-156997513/detay
ilan değişmiş km si ile oynanmıştır bilginize.!

tşk. ederim. ben yeşil aldım bir tane 2012 idealtepeden.
ama yinede fuel injection, K&N filtre ve eksoz araştırmalarım devam ediyor. tavsiyesi olan varsa iyi olur. acelem yok.

Merhaba arkadaşlar ninjam'ı satıyorum 2012 model 11.600 km'de kazası,boyası ve devrilmesi yoktur.Bütün parçalar orjinaldır modifiye yoktur,renk yeşildir.Şuan kapalı otoparkta brandalı şekilde muhafaza edilmektedir.Binmediğimden dolayı satıyorum,motoru borç para verdiğim birinden param karşılığı aldım.Cbr250R ve İnazuma ile takas yapılır..İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsın.Motosiklet D.bakır'dadır,saygılar..

Türkiye'de satılanlar enjeksiyonludur.
K&N ile performans artışı olmaz, üzerindeki sünger filtreyi temizleyip kullanmanı öneririm.

istanbulda 2011 üstü kazasız siyah veya yeşil ninja arıyorum satmayı düşünen olursa özelden yazsın

Ninja 250 R türkiye yollarında kaç km geçtikten sonra sıkıntılar yaratmaya başlayabilir

Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki bir iki hafta içerisinde bir ninja sahibi olmayı düşünüyorum. Aşağıdaki motor hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-orjinal-temiz-bakimli-ninja-250-r-2008-160210547/detay

Arka selenin altında bir iki ufak çizik var fotoğraflarda da gözüküyor. Bunu pek dert etmedim scooter'ımı saymazsak benim ilk motorum olacak.

Cevaplarınızı bekliyorum :cat:

Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki bir iki hafta içerisinde bir ninja sahibi olmayı düşünüyorum. Aşağıdaki motor hakkında düşünceleriniz nelerdir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-orjinal-temiz-bakimli-ninja-250-r-2008-160210547/detay

Arka selenin altında bir iki ufak çizik var fotoğraflarda da gözüküyor. Bunu pek dert etmedim scooter'ımı saymazsak benim ilk motorum olacak.

Cevaplarınızı bekliyorum :cat:

merhabalar.

dostum bende motosiklet almayı düşünüyorum lakin

dolar, ötv ve kdv ye bindirme yapınca 5 milyarlık motoru 8 mılyara satıyorlar

aciliyetin yoksa alma derim sana normalde o ilandaki motorun hakkı taş patlasın 7 milyardır

ha dersen '' gardaaşım para bende ganimet gibi'' 1 milyar daha koy 2011 model al daha düzgün temiz bir şey al

benım fikrim bu yönde

OFG

ninjamı satacağım sanırım 1 ay içinde duruma göre bakalım , niyet mt-07 :)
O23YB5.jpg

Selamun Aleyküm arkadaşlar ninja almak istiyorum ama üretim durdu sizce parça sıkıntısı yaşarmıyım?

OFG

Yasal olarak bildiğim kadarı ile marka,taşıtların üretimi durduktan 15 sene sonraya kadar parça tedarik edebilme zorunluluğuna sahipdir.

Ninja 250 R Arka Amortisör

Arkadaşlar merhaba,

motorumun arka amortisörü patlak ikici el amortisör arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar