Arkadaşlar dün itaribiyle motorumu üzülerek satmış bulunuyorum. Motoru sattıktan 15 dk. sonra ebaydan koruma takozlarım geldi. Onlarıda alıcıya verdim. Biraz inceledim bence kaliteli gözükoyor. Linkini veriyorum belki almak isteyenler olur. 14 günde elime geçti.
http://www.ebay.com/itm/290893362195?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Geniş bir zamanda 3.000 km. lik ninja tecrübe yazacağım yeni almak isteyenlerin işine yarar belki. Bu arada Ninja piyasasının hondadan kalır yanı yokmuş onu anladım. Motor 4. gün satıldı. Telefon trafiğinden resmen başım döndü.
Unutmadan sol aynanın camı çatlaktı. Alan arkadaşa söz verdim halledicem diye yanlız e-bayda free shippng bir tane var onuda gözüm tutmadı. Mesaj attım dönüş bile yapmadı. Nasıl hallederiz fikri olan varmı acaba.
Kalın sağlıcakla.
dokuzbinbeşyüzAyıptır sorması ne kadara sattın![]()
Ne diyosun gösterge kırıldı benimiyi yine 200de kalıyor suratler. ben bu gecen sure zarfında 250 gordum felan dıyenler cıkar dıye dusunuyordum ninja ıle![]()
iyi yine 200de kalıyor suratler. ben bu gecen sure zarfında 250 gordum felan dıyenler cıkar dıye dusunuyordum ninja ıle![]()
600CC almamak için gönlümü hoş tutmaya 250cc yeter demeye çalışıyoruz çomak sokmayın şu ibreye. arkadaşım öyle dedi bende işime geldiği için hemen inandım yada inanmak istededim yada onun ibresi fazla gösteriyol: ama gittim şu bisiklet için olanlardan dün aldım pazar günü uğraşacam sağlamca monte etmeliyimki 199 km hızla:thumleft: giderken uçmasın...:wiinkk:
250 demişken
[yt]JgiXvuMagVk[/yt]
Biri kavşakta goz gore gore onume resmen cikti bagaja sifir gectim biri dukkanin onunde on freni sikinca kaydira yazdim yine biri park halinde carpa yazdi bu motor yaramadi bana satip baska motor alacam
Fevzi keles yazdıklarından kaza yaptığın anlamını mı çıkarmamız gerekiyor eğer öyle birşey varsa geçmiş olsun.. şu kısmı anlayamadım==>on freni sikinca kaydira yazdim yine biri park halinde carpa yazdi