ooo hocam aleni sataşma var!!satılmış bir iki tane.. Ön ödemesi falan alınmış.. Unutmayalım ki malesef ülkemizde her körün bir topal alıcısı vardır.. Hoş bu makina ne kör ne topal sadece biraz pahalı accık pahalı
ama itiraf etmeliyiz ki makina en iyi ss hazırlık motoru olmaya aday motordur..
Motordan inemiyorum, yalan yokooo hocam aleni sataşma var!!satılmış bir iki tane.. Ön ödemesi falan alınmış.. Unutmayalım ki malesef ülkemizde her körün bir topal alıcısı vardır.. Hoş bu makina ne kör ne topal sadece biraz pahalı accık pahalı
ama itiraf etmeliyiz ki makina en iyi ss hazırlık motoru olmaya aday motordur..
Uğur forum kilitlendi çünkü biz yokuz eskisi gibi.. Baksana yeni arkadaşlar motorun üzerinden inemiyorlar heralde yazmaya fırsatları olmuyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
Bu arada benim beyaz eşşeği avatar a koydum yorumlarınızı bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama eski motorun aynaları, manetleri, barend leri elimde. isteyene alayını düsük fiyata veririm.. Aklımda herhangi bir fiyat yok.. arayın görüşelim![]()
Şşştt olm alda binelim bakemkardeş şu makinayı al artık ben daha sabırsızlanıyorum
![]()
İbo iyidir biladerim sen nasılsın? İyi oldun mu?
Benim beyaz eşeği memnuniyet ile sana satarım kardeşim.. Büyük motor satım alım üstadlarının dediği gibi "DOSTA GİDER"![]()
Sağol rio ilgin için düşünmüyorum yanlıs anlaşılmasın yenisi 11500 değilmiydiSEDAT VE iBO benim ninjayı satıcam.er6f yeni seriyi bekliyorum gelmesini. Düşünürseniz aklınızda olsun.10500TL ye vericem. üstünde akrep ve pilot active 160lık var.