hyoları tokatladıgımız akşammı:flower:valla o akşam kaç km yaptığımızı hatırlamıyorum ama erdem'in benzin lambası yine göz kırpmaya başlamıştıgecenin başında aldığı benzin biitti yani
![]()
ya erdem abi ne hyosu ne tokatlaması ben kabul etmiyorum onu geçersiz ohyoları tokatladıgımız akşammı:flower:
bu gün itibariyle ninjamı sattım :flower:ya erdem abi ne hyosu ne tokatlaması ben kabul etmiyorum onu geçersiz o:
Bi ara sarı kız diyodun abi son karar nedirbu gün itibariyle ninjamı sattım :flower:
sarı kız güzelmiş grenaj zengin işiBi ara sarı kız diyodun abi son karar nedir
http://www.motorcyclenews.com/upload/219659/images/01-yamaha-XJ6.jpg
sarı kız güzelmiş grenaj zengin işi![]()
arkadaşlar bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim, ninja 250r için arka amortisörden artçı olunca cukurlarda ses geliyor.çamurlanmıştı.temizledim bi hayli ses kesildi ama zaman zaman geliyor. bu zımbırtıyı dışardan yağlama imkanımız varmıdır? ya da önerebileceğiniz bir yol varmıdır? teşekkürler..
bu gün itibariyle ninjamı sattım :flower:
Selam,
Amorsitör ayarlarından problem halledilebiliyorlar. Dışardan yağlama nedir nasıl yapılır bilmiyorum ama bu meretlerde keçe asındıgında yağ kacırma sorunu oluyor. Bence bir kontrol ettir amorsitörlerini serviste. saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
neden bu kadar sevindigini anlamadım ama hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------
Beyler,
Hazırlıklar yapıldı bu Pazar günü fuara gidip lastik alacagım belki bir kaç baska birşey daha. Hala lastik marka ve ebatlarında kararsızım. Pirelli ve Metzeller arasında kalmıs durumdayım. Conti de bir diger alternatif tabi ama düşük bir ihtimal.. Ebat konusunda cok sey konusuldu cok sey soylendi yazıldı bu forumda gene de genel bir ortak kanı yok. Herkes ayrı bir şeyler soyluyor ne yapacagımı bilmiyorum.. 130/70/17 mi yoksa 140/70/17 mi? yakıt ne kadar farkeder? Performansa etkisi ne olur?
ayrıca katılımcı listesinde Z Moto yu göremedim. Kawasaki olmayacak gibi görünüyor? eger oyleyse yeni modelleri göremeyecekmiyiz? puffff...
05424247889 kawasaki yetkli servis bu ustaya git cözümsüz bişey yok her konuda sana yardımcı olucaktır ömer yönlendirdi dersin saygılararkadaşlar bir sorum olcak yardımcı olursanız sevinirim, ninja 250r için arka amortisörden artçı olunca cukurlarda ses geliyor.çamurlanmıştı.temizledim bi hayli ses kesildi ama zaman zaman geliyor. bu zımbırtıyı dışardan yağlama imkanımız varmıdır? ya da önerebileceğiniz bir yol varmıdır? teşekkürler..
Arkadaşlar sizlerle daha önce lastik ebatlarıyla ilgili yazışmıştık ve değiştireceğimi önü 120 arkayı 150 yapacağımı ve yanakları incelteceğimi söylemiştim sadece estetik kaygılarla buna karar vermişştim bir iki yere gittim ve kararlılığımı gördüklerinde olur iyi de olur dediler ancak honda hasanpaşada servis şeflerinden biriyle konuştum ve çok yanlış olacağını kesinlikle ebatlarla oynanmaması gerektiğini sebebiyle ve mekanik olararak anlattı
Sebep: lastiği genişletir jantı genişletmez isek konulan lastik hava basınca yumurta gibi bombe yapacak az da olsa sadece orta kısımdan yola basacak ve hem yol tutuşu hemde ömrü azalacak hatta tehlike arz edecek. Ama IRC gibi japonya asfaltına uygun üretilmiş ama türkiye asfaltına uygun olmayan, ancak ısınınca yol tutuşu iyileşen orta sert lastiklerin yerine pirelli, metzelder yada michelin gibi 4-5 bin km daha az ömürlü ama daha yumşak hamurlu lastiklerle daha iyi yol tutuş ve güvenlik sağlayabiliriz.... (Bunlar edindiğim bilgilerdi).
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------
Ninja 250 de fabrika çıkışında IRC marka orta sert lastikler mevcut.
ön: 110-70-17
arka: 130-70-17