Alalı 1 hafta oldu arkadaşımın nezaretinde 25 dk kadar bindim ilk öğrettiği motor nasıl bağırtılırdı 
aynaları ayarlıyosun olm sabit değil aynalar ayrıca 4-5bin devirde bağırıyor dediğin olay sana öle geliyor alet sakiniyi akşammlar.Bende sonunda 2011 beyaz ninja aldım.Fakat viteslerle ilgili sıkıntım var ve kullanıcı kitapcığım da yok.hangi vitesde kaç devir çevirmem gerektiğini bilmiyorum,3.vitesde 4-5 bin devir gördüm makina bozulucak zannettim hele 6 bine geldiğinde piston fırlıyıcak zannettim bunun böyle bağırması normalmi? birde şu aynalarla pek rahat edemedim motora alışmadığımdan dolayımı yoksa genel birşeymi ? aynalar sadece kollarımı gösteriyor.
sen 10bin devirlere cıkınca bagırdıgını anlarsın su an sana oyle geliyor
moturun uzerınde herkese motorun sesı guzel gelır az bagırınca ama dısarıdan duysan tısss
iyi akşammlar.Bende sonunda 2011 beyaz ninja aldım.Fakat viteslerle ilgili sıkıntım var ve kullanıcı kitapcığım da yok.hangi vitesde kaç devir çevirmem gerektiğini bilmiyorum,3.vitesde 4-5 bin devir gördüm makina bozulucak zannettim hele 6 bine geldiğinde piston fırlıyıcak zannettim bunun böyle bağırması normalmi? birde şu aynalarla pek rahat edemedim motora alışmadığımdan dolayımı yoksa genel birşeymi ? aynalar sadece kollarımı gösteriyor.
normal park lambasısını beyazla değiştirebilirsin.onun dışında beyaz istiyosan xenon takman gerekir ninjanın h7 kullanıyor.bi oto elektrikcide taktırabilirsinninjaya beyaz ışık takıcam da hangisi uyumlu bunlara ?
ninjaya beyaz ışık takıcam da hangisi uyumlu bunlara ?
normal park lambasısını beyazla değiştirebilirsin.onun dışında beyaz istiyosan xenon takman gerekir ninjanın h7 kullanıyor.bi oto elektrikcide taktırabilirsin
Niye yaa? Ben Osram Night Racer taktım. Xenon gibi değil tabii ki de ama hem sarı değil oldukça beyaz hem de oldukça iyi aydınlatıyor.
iyi geceler,motor şu anda 5.800 km de nezaman bakıma götüreyim bunu birde kaç kmde bir zinciri yağlıyim ?
hangi servise götüreyim,hangisi daha iyi sizin memnun kaldığınız hangisi ?
bunu heralde her benzincide depoyu fullediğini var sayarak sölediniz 20tl atıyosa zırt pırt yağlanmaz yanialışkanlık olması için her benzin alışında zincirini yağla, böylece unutmamış olursun.
6bin'de servise götür. zaten bakımlar 1000 km'den sonra her 5binde bir yapılmalı.
karşı tarafta beşir ustayı çok met ediyorlar (yetkili servis). benim motorun garantisi olmadığı için kendi ustama götürmeyi tercih ediyorum.