Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendimi buranın ökü olarak ilan edicem yakında :)

Hocam motor çok güzel gözüküyo gerçekten kazasız belasız sürüşler dilerim.

Leo vince egzost,puig ön cam,mono kapak müthiş.Bana göre tek eksik sinyaller.250 cc kategorisindeki ss motorların hiçbirinin sinyalini beğenmiyorum.Ninjayla hyo nun sinyalleri bi garip tombalak bişey.Daha sert görünüşlü bi sinyal takılabilir.Cbr 250 desen kafam kadar sinyaller :) Ben e-bayden 4 adet kargoyla beraber 22€ led sinyal aldım.Hem görünüş olarak çok güzel led olmasi filan.

Mesela ben şunları aldım.

http://www.ebay.co.uk/itm/12V-Motor...63?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2c558dd22b

Son düzenleme:
sinyalleride değistirdim ama 1 takım bulabildim onler eskisi kaldı :) bekliyorum 1 takım daha gelicek aslında, dogru soyluyorsun cızgileri bu kadar sert olan bir motora badem sinyaller komik oluyor bencede

Son düzenleme:
ewet orjinali 130 du ben değiştirdim 140 taktırdım ama herhalde acıdan dolayı da ince duruyor tam arkadan bakınca guzel gozukuyor

Leo vince egzost,puig ön cam,mono kapak müthiş.Bana göre tek eksik sinyaller.250 cc kategorisindeki ss motorların hiçbirinin sinyalini beğenmiyorum.Ninjayla hyo nun sinyalleri bi garip tombalak bişey.Daha sert görünüşlü bi sinyal takılabilir.Cbr 250 desen kafam kadar sinyaller :) Ben e-bayden 4 adet kargoyla beraber 22€ led sinyal aldım.Hem görünüş olarak çok güzel led olmasi filan.

http://www.ebay.co.uk/itm/12V-Motor...63?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2c558dd22b
ekrem ön arka led olmuyor diye biliyorum ben en azından hyosungda amper sorunumu ne çıkıyormuş konuya tam hakim değilim ama

ekrem ön arka led olmuyor diye biliyorum ben en azından hyosungda amper sorunumu ne çıkıyormuş konuya tam hakim değilim ama

Deme bunu alper Bende aldım yeni geldi daha.Flaşör gerekiyomuş onu da aldım.Bakalım montaj kaldı geriye ama hiç anlamam bu işlerden

Mesajları 2şerli yolluyoruz :cherry:

Özellikle cam çok güzel durmuş.egzozun sesini kaydedip youtube koyma şansın varmı ? youtube'deki videolara baktım pek tok ses çıkanı duymadım.malum iki silindir makina .

iki tane ninjam oldu. 2 kişi toplamda 85+60=145 kg 750 km yaptım. 14 binde sattım. alan adamda dahi bir sorun yok.
bu arada bu videodaki adam ın motoru bu km lerde olduğunu zandetmem. sfır almamış.205 sayfayı okuyan birisiyim. böyle bir durum yok.

arkadaşlar az önce bişey öğrendim yanlış anlamayın kesinlikle bu motoru kötülemek için değil kawasaki ninja 250r almayı düşünüyorum hatta.paylaşmamın nedeni sizlerde böyle bi sıkıntı oluyomu yada oldumu onu merak ettim sorun şu ön ve arka amortisörlerde yağ kaçıyormuş videosunu da koyayım hatta.9.30sn de başlıyo :) http://www.youtube.com/watch?v=C3u0-SlGkFA&feature=player_embedded

Ön amortisörden yağ kaçırabilir, her motorda olma ihtimali vardır. derin bir çukura girer çıkarsın keçeden ufak ufak sızdırmaya başlar. çözümü kolay. iki tane yeni keçe alıp ön amortisörlerin yağlarını ve keçelerini değiştirirsin.

arka amortisörün yağ kaçırması iyi değil çünkü komple yeni amortisör almak zorunda kalırsın. pre-load denilen ön yük ayarı arka amortisörde kullanıcılın kilosuna uygun ve artçı ile biniliyorsa yine uygun şekilde ayarlanmazsa böyle bir olasılık var ama kesin olur yada olmaz denilemez.

bende benim ninjaya 110kg (arkadaş) arkaya ben 75kg bindik sorun olmadı ama Altınelbiseli adamın programına çıkan bir ninja kullanıcısı bu sorunu yaşadığını ve e-bay'den ikinci el arka amortisör siparişi verdiğini söylemişti (sıfırı Türkiye'de 1500TL kadar yanlış hatırlamıyorsam).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar