arkadaşlar merhaba benim motorum ısınınca radyatör soğutma fanı devreye girince çıt çıt çıt çıtı çıtı ses yapıyor sebebi nedir? ne olabilir sizce eski buzdolabı radyatörleri gibi ses çıkarır oldu
[COLOR="Silver"' Alıntı:
garantiye girer mi?
Motorun sahibi en yakin arkadasim bende motosikletinin tasarimcisiyim arkadaslar. O folyonun basilmasi haric dökümaninin hazirlanmasi yaklasik 9 saat süren bi calisma oldugu icin cingene denmesine cok alindim, zevkim degil deseniz daha hos olabilirdi. Ayrica siz degil ama diger arkadaslarin apaci demeside biraz yanlis bence, her sabah acele okula giderken gördüklerini düsünüyorum yoksa ikimizde cana yakin ve sakin insanlariz. Ninja sahibi arkadaslari görünce sohbet etmeyi falan cok severiz. Siyah motor arai kask ve egzostlu olan arkadas bilir cok iyiYeşil ninja depoda ve kuyruğunda bu desenler var genelde göruyorum şişlide sabah akşam işe gidip gelirken bahçe şehir üniversitesinin önune parkediyor motoru.Zevk meselesi ama çingeneye dönmüş motor![]()
bazı km saatlerinin tabanı beyaz , bazılarının siyah . hangi modellerde beyaz ? çünkü beyaz olan baya şık duruyo siyaha göre .
2011 ve sonrasında çıkan modellerde gösterge beyaz. Siyahlar 2010 ve önceki modeller.
Arkadaşlar meraba, benim gt 250 r ı dün sattım da... kışın zaten motora binmediğimden mayıs civarı alıcam kendime yeni motorumu ; kafama takılan bi kac şey var size bi danışiyim.
Şimdi 600 cc SS racing sınıfına baktığımda uygun fiyatlı 2005-6 kasalar arasında modern görüntü/fiyat oranı olarak en iyisi zx6r, 2005-6'lar sondan 2 önceki kasaya sahip, kuyruk altı egzoz falan gayet modern ve sportif duruyo.Kafadan bi yamaha r6 r1 kadar modern+yırtıcı bi görünteye sahip olmasada gene var bi asilik ben burdayım diyo.Ninjanın yeşil renk olayınıda seviyorum, daha doğrusu bütün canlı cırtlak renkleri severim hyo'da turuncuydu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-cok-temiz-kazasiz-59580422/detay
Şu ilandaki gibi uygun fiyatlı, düzgün temiz bişe alabilirim.
Galiba cok fazla uzattım sadede gelip sorularımı soriyim ;
1) İstanbulda markanın yeterince yetkili servisi varmı ?
2) Parca bulmakta sıkıntı cekermiyiz, malum motor 2005-6 model olucak ?
3) Motorun piyasası varmı satmaya kalkıldığında sıkıntı cekilirmi ?
sayfa 55den başlayıp 197 e kadar okudum ve ninja almak istiyorum ama tek bır sorum olucak ızmırde oturan ve kullanan arkadaslara servıste ilgi,bakım v.b şeyler nasıl ? şimdiden teşekkür eder tekerınızın duz basmasını temennı ederım :rendeer:
Teşekkür ederim cevaplar icin.bu soruları ninja 250r sayfasında neden soruyosun anlamadım ama daha önce zx 636 kullanmış birisi olarak bikaçşey söyleyebilirim :
servis istanbulda var
parça bulmakta sıkıntı çekmezsin
piyasası var satarken sıkıntı çekmezsin ama :
km si biraz fazla gibi,yarın öbürgün egzantirik zinciri falan gerekecektir ve fiyatlar malum uçuk ? ...
fotolar açılmadı bakamadım ama sana masraf çıkarabilecek heryerini kontrol et örneğin lastikler bitikse 2 lastik en kötü 750 tl,bu bir masraftır vs...
alıp hiç masraf yapmadan binebileceğin makinalara bakmaya çalış...
Teşekkür ederim cevaplar icin.
Sorumu neden buraya yazdığımı ekleyecektim ama 10 dakkalık düzeltme hakkım dolmuştu.
En cok kawasaki kullanıcısı bu konu da var o yüzden, gidip 4 sayfalık zx6r konusuna sorsam 1 yılda 1 cevap falan gelir heralde... super sport kullanıcıları başlığındada kawasaki kullanıcıları pek aktif değil.
Bu arada madem önceden kullandınız son 2-3 sorum daha olucak ;
250 cc'den sonra zaptetmesi zor olurmu ?
siz neden ondan vazgecip 250cc ye dönüş yaptınız ?
yakıt konusunda nasıl ?
2011 model beyaz olanlarin km si beyaz siyahlarda yine eskisi gibi