Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abiler merhaba ya bizim motorların sübap ayarı nasıl yapılıyor ve zincir ayarı yardımcı olabilirmsiniz bana?

Kardeşim öyle alet çantanı alıp yapacağın iş değil sübap ayarından bahsediyoruz zincir ayarını yapabilirsin.Kullanım kitapçığını okumayı tavsiye ediyorum.

yeni motosikletlere kawa-hyo vs sübap ayarı yapılmaz şimlidir eğer sübap ayarı yapıyorum diyen varsada inanmayın yaptım dersede eski şimlerim nerde diyin :)

Arkadaşlar 05.08.2011 21.30da Büyükçekmece sahilde toplanıyoruz çok güzel bi etkinlik olucak müsaitolan herkesi bekleriz
tutku1982 erdem abi senide bekliyorum :)
Ninjacı arkadaşlara zeytin dalı uzatıyorum :)
buluşma başlığı
http://www.motosiklet.net/forum/etk...e-ve-cevresindekiler-aksam-toplasmasi-12.html
güzel bi akaşmdı katılanlara teşekürler yanlız bi dahaki sefere daha ii organize yapılırsa keyfin yanından gecilmez final dahada süperdi...

---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:55 ----------

tamamdır aparatıda alırım yanıma ama çekim yapmam zeytin dalımız daha taze :D sonra çekeriz yine siyah bayrakları :D
bulutta geliyo sanırım ninjacılarda çoğalıyor güzel bi gün olacak kaçıran üzülür
ali senin anahtarını almayı cok isterdim ama kısmetde görkemin anahtarını almak varmış ama üzülme ninja-ömerde senin anahtarını alır:queen::queen::queen:videoları bekliyoruz

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

Sağol güzel insan, Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin. 3. vitestir o.:)
3 vites attıgımda havalancak zannettim:flower:

---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

İsteselerde yeşil alamıyorlar ki... Z-Moto Beşiktaşlılık yapıyor, ya siyah ya beyaz...

Bu arada geçen başıma gelen bir olayı paylaşayım. Sıkışık trafikte arabaların arasından filtreleme yaparak ilerliyordum. Zaten acemi olduğum için fazla da zorlamadan aralardan tıngır mıngır gidiyordum. Yandaki nakliye kamyonetinin yolcu mahallinden bir süre beni izleyen, askılı atletli abi, yarı beline kadar camdan çıkıp bana seslendi. "Motorun hakkını ver hakkını..."
İnsanlar böyle bir motor görünce direkt atraksiyon bekliyorlar sanırım...
demekki kimse hakkını vermiyor bunun:thumleft:

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

o Allahın emri hergün başıma geliyor :queen:
hatta geçenlerde ışıklardayım kırmızıda,yeşili bekliyorum.Arkamdaki minibüsün kapısı açıldı,içinden bir adam indi yanıma kadar geldi,tepki aynı : bağırttır şunu hakkını ver hakkını dedi :queen:
sonrada minibüse bindi kapı kapandı :queen:[/QUOTE]verceksin hakkını:farao:

---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

tp://img811.imageshack.us/img811/9558/016th.jpg[/IMG][/URL],

---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:40 ----------

---------- Post added at 16:47 ---------- Previous post was at 16:42 ----------

,

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

ack.us/img683/8923/032nu.jpg[/IMG][/URL],

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:51 ----------

---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

,

---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

,

---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 17:04 ----------

,

[/COLOR]ali senin anahtarını almayı cok isterdim ama kısmetde görkemin anahtarını almak varmış ama üzülme ninja-ömerde senin anahtarını alır:queen::queen::queen:videoları bekliyoruz

:D :D :D kısa zamanda tekrarlarız.. ;) herbirlikte gaz açtığımızda anahtar alıcaksakk ohooo :D tamam ninjalarda gidiyor bişey dimedik :D ama 2011lerlede denemek lazım..

valla ne diyeyim benim makinaın bu hızları görebileceğini hiç sanmıyordum..

Erdem sende bir an önce yaptır bakımını :) hava filtresinden kuş yuvası çıkacak akında :D

kapışmaya gerek yok moruk. dün seni geçmeme engel olan bir sürü şey oldu.

her işte bir hayır vardır demek lazım, kadranın o tarafları tozlu kalsada olur biz gidelim sakin sakin yolumuza bakalım :)
3000km periyodda öyle sıkarsak 1000tl fazla yakıt yakarız turda maksimum 100km 120km hız kesin gelirsen dört kişi olduk:cat:

Selam arkadaşlar yeni ninja kullanıcılarındanım 2 sorum olacak
- ayna ayarlarını bitürlü tutramadım bir tekniği veya yöntemi varmıdır
- İzmirde motor ileri sürüş tekniklerini sağlam öreten bildiginiz birleri varmı acaba herkese kazasız sürüşler

Arkadaşlar, ön freni sıktığımda özellikle yavaş iken acayip bir sürtme sesi geliyor. Motor çalışmaz iken boşta ilerletirken de ön tekerden hep bir hafif sürtme sesi geliyor. Fren disklerinden mi gelir bu ses, ne yapmak lazım?

Arkadaşlar, ön freni sıktığımda özellikle yavaş iken acayip bir sürtme sesi geliyor. Motor çalışmaz iken boşta ilerletirken de ön tekerden hep bir hafif sürtme sesi geliyor. Fren disklerinden mi gelir bu ses, ne yapmak lazım?

balatalar disklere her zaman sürter. fren yapsanda yapmasanda.

motorun kaç km'de ve balataları en son ne zaman değiştirdiğini söyleyebilirsen daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz.

Haftasonu Ağva'ya yaptığım kısa bir gezi :)

http://www.motosiklet.net/forum/etk...76-06-agustos-ist-agva-gezi-fotograflari.html

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar