Şu motoru alayımda yazın sizi canlandırayım size ilaç lazım arkadaşlar ninja alemi çökmüş yaa,0
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım...da yemyeşil bir tane ninja almak üzereyim.. 8bin500 e 2008 model.. fiyat uygun mudur? 1300kmde?))yeni sayılırım ama hastasıyım
![]()
Fiyatı bana pahalı geldi açıkçası ben sezonda 2009 model 1600 km de 7900 tl ye aldım şimdi kış geliyor fiyatların biraz daha ucuz olması gerek şahsi fikrim :farao:
Ama aradaki fark beni çokta etkilemez diyorsanız tabiki tercih sizin ben aldığım fiyatı söyledim.
Saygılar.
ankaradaki motor dan bahsediyorsun galiba
peki sence granajdaki stıkırlar niye keyfi sökülür?
hocam ninja istiyorum ama ankara civarında bulabildiğim en temiz motorda bu.bundan temizi yok açıkça ve ucuzu..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------
hocam grenaj temiz gördüğüm kadarıyla. ankarada iki tane var dediğim motordan satılık. pekte anlamıyorum ama kontrol ettirebilirsin istediğin gibi dedi. :silent: bakalım usta bulabilrsem bugün kontrol ettirecem.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-cok-temiz-ninja-250r-34813954/detayselamlar bu lınkte ilanı incelemeni tavsiye ederim...
hocam ninja istiyorum ama ankara civarında bulabildiğim en temiz motorda bu.bundan temizi yok açıkça ve ucuzu..![]()
hocam url açmıyor ya tekrar yazsan?
ya benim gözlerimde hemen fark ediyor.
motorun granajının birisi boyalı. yani sola düşmüş bu motor. ninja yazısı bir tarafta var digerinde yok zaten renk te tutmamış.
motorun granajının birisi boyalı. yani sola düşmüş bu motor. ninja yazısı bir tarafta var digerinde yok zaten renk te tutmamış.
ikinci el motor alırken nelerle karşılaştığımı bilemezsiniz. tecrubeyle sabittir. hiç kimse kaza yapmaz sadece kapıdan içeri girerken çizilir sürter nedense sitikir yıkmada atar. boya oldugunu belledinmi benim haberim yok ben böyle aldım der. ikinci el bu kadar hata kadı kızında da bulunur der. ayaklıgını açmayı unutmuşum o zaman yere düştü der. sıfır hata der 500 km gidersin 600 f in km saatini oynamış olur. ilk sahibinden ögrenirsin bendeyken 25 binde der sen o motoru 10 bin de diye alırsın. 3 binde bir ninja aldım istanbuldan ufak bir çizik diye gittim motor da eksoz komple çizik ve boya vardı yanlış anlamayın böyle bir motor 7 den fazla etmez bir eksoz orjınal 1000 tl altındaki küçük parça 400 tl sinyal 75 tl kafa gıranajı 400 tl yan granaj 550 tl stıkır hariç sıtıkır 75 tlhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-kawasaki-ninja-250r-sag-yan-granaj-oem-yedek-parca-32292159/detay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sag-yan-granaj-oem-yedek-parca-32292159/detay
o zaman 2.el motor almazsın.
sıfır alırsın kafan rahat olur.
sonucta 2el motor alıyorsun sahıbide motorunu savuncak.