Arkadaşlar geçen cuma akşamı Kawasaki'ye ninja 250 ile ilgili bir e-posta atmıştım.Cevabı sizinle paylaşmak istiyorum.
Merhaba,
Tarafımıza göndermiş olduğunuz emaile istinaden, öncelikle Kawasaki'ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Ninja 250R modelimizle ilgili olarak, Türkiye'de satışa sunulma tarihi Mayıs ayı sonrasında başlayacaktır. Model ile ilgili bilgileri güncellendikten sonra web sitemizden bulabileceksiniz. Neyazıkki Kawasaki Türkiye'den önce bir çok forum sayfasında Ninja 250R modelimizle ilgili bilgiler çıkmıştır. En sağlıklı bilgiyi model özellikleri, resimleri ve fiyatına ait bilgileri en kısa zamanda www.kawasaki.com.tr den öğrenebileceksiniz. İyi çalışmalar.
Saygılarımızla
kawasaki z-moto da oldugu sürece türkiyedeki itibarı hiçbir zaman diger japon modelleriyle boy ölçüşecek duruma gelemz:farao:
dgoru sölüosun bi bakıma iso...bende cbr alacagıma hyo yu tercih ederim..
yüksek performans yok belki ama görütnü ducati gib:queen:
Gümrükten nasıl sokacaksınİthal izni gerek benim bildiğim...Parçalayarak getirtebilirsin o da ayrı bir dert...Her iki durumda da ruhsatı nasıl alacaksın :mrgreen:
arkadaşlar kimse kusura bakmasın da ben 10.000 ytl olsun hemen alırım mantığını bir türlü anlayamıyorum. çünkü
1-yarış veya spor -diyelim türkçe olsun- tarzı motoru alan insana 250 cc ve 30 civarı bg güçleri asla ama asla yeterli olmayacaktır. Bir kere aletin oturma pozisyonu ve dışarıdan aldığı tepkiler ister istemez hız olmasa da güç isteğini kamçılıyor. Zaten bu tarz motorlara ilgi duymamız da bunu gösteriyor. (Işıklar da dizel arabalarla anca kalkar.) (250cc cruiser yada naked olsa uzun süre binilebilir) Ben alırım 5 yıl binerim diyen her kimse kendini kandırır.
2-Bu model yeni çıktığında mayıs gibi büyük bir akına uğrar eylül gibi sezon bitince de 2. eller piyasada yarı fiyatına kadar düşer de yine satılmaz. Yani en az 4000 ytl zarar.
3-2. el motoru herkes öcü gibi görüyor. Bu adamlar bu makineleri 5000 km gitsin hemen rodajı mükemmel değilse dağılsın diye yapmıyor. Eğer öyle ise niye hayat bunda diyoruz.10.000 ytl ye 3000 km de er6-f yi niye almiyip bunu alacağım bir türlü anlayamıyorum
4-herkes demiş ki hyo 250r 9000 ytl hyo 250r 9000 falan değil 1500 km de kileri 6000 - 7000. Yada gt650r 8500 ytl.(yani piyasada bu kadar temiz 2.el varken 0 ını kim alır)
haklısın da başlangıç motoru yani bu,ama hız yapmak istemeyen kişiler için gayet uzun gider mesela ben:cat:
ben de sana katlıyorumm:queen::queen:bu konuda ben de sana katılıyorum ShowDown,düşük hacimli yarış motoru bu tip motorları sevip aşırı hızla işi olmayanlar için ideal.Uzun vadede hedeflerimden biri hyo gt250r çünkü;hem tipi güzel hem hızı bnm için yeterli (170-180km/s bkz youtube videoları) hem 0 alsam 600lüklere göre ucuz hem de düşük hacimden dolayı tüketim aşırı değil.
Kawasakinin bu motorunu da merakla bekliyorum,bakalım nasıl bişe olacak +larıyla -leriyle...
ne güzel motor, yeni mi bu![]()