öncelikle yeni motorun (geçde olsa) hayırlı olsun....
motorundan önce kıyafetlerini tastamam alıp örnek bi davranış göstermiştin ,,bu yüzden motosiklet kullanma konusunda müsaade edersen bi iki tavsiyem olacak ....ister araba olsun ister motosiklet 2 çeşit sürücü vardır ilki aracı kullanırken fazla sert kullanır,huyuna gitmez ,kısacası hor kullanır bu iyi bi stil değildir,ikincisi ise (yani doğru olanı) aracını kullanırken araç altında akar gider huyuna suyuna göre kullanır yani ne kendini yorar nede aracı ,...
tabi sonuçda tecrube gerek zamanla daha iyileştirebilirsin sürücülüğünü ,,
ayrıca motoru kompresörle yavaşlatırsan enazından kendini bu şekilde alıştırırsan daha iyi olur hem motorumu büyütmek istiyorum filan diyorsun bu şekilde alışırsan virajları daha rahat ve mümkün olduğunca risksiz alırsın,ilerleyen zamanlarda daha büyük hacimli motosiklet kullandığında viraj girişlerine kompresörle girer frene basmadan gazı açarak daha risksiz viraj yaparsın,,gördüğüm kadarıyla fazla devirsiz kullanıyorsun,,, bu durumda daha fazla pratik yaparak sürüşünü olması gereken düzeye getirebilirsin,,,,son olarak trafik ışıklarında iki araç arasına girmekden kaçın mümkünse içinde bulunduğun şeridi ortala,,,videolarının devamını bekliyorum,,hayırlı sürüşler diliyorum...