Kawasaki Ninja 250R - BursaÇevreYolu

adaşım bence videoların cok keyifli olmus tam benm sevdiğim gibi takmışsın kameranı guzel guzel gezmişsin onları upload etmıssın falan....

bence burda yapılan fazla eleştirilere kafanı takma... sonucta senelerdir motosiklete binen biri değilsin, tabiki süre süre öğreniceksin..

sana hep böyle kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim

adaşım bence videoların cok keyifli olmus tam benm sevdiğim gibi takmışsın kameranı guzel guzel gezmişsin onları upload etmıssın falan....

bence burda yapılan fazla eleştirilere kafanı takma... sonucta senelerdir motosiklete binen biri değilsin, tabiki süre süre öğreniceksin..

sana hep böyle kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim

Çok saol arkadaşım, her kelimesine içten katılıyorum yazdıklarının :rendeer:

seni tebrik ederim arkadaşım.
anladığım kadarıyla öğrencisin ve doğal olarak genç bi arkadaşımızsın.
ama gayet olgun bi şekilde yeni başladığını, öğrenme sürecinde olduğunu söyleyebiliyor, denemelerini paylaşıyor ve en önemlisi yaptığın denemenin riskini minimize edecek önlemleri alıyor(motor giyimin harika ve aynı zamanda çok şık ve özenli :) ) üstelik yapıcı uyarıları da makul ve mantıklı şekilde karşılayabiliyosun.
bence de gerek sanal gerek gerçek ortamlarda amiyane tabirle verilen gazlara gelmemeye çalış, kendinden emin olmadıkça risk alma ve özellikle gözünün kesmediği virajlara limitlerinin üzerinde süratlerde girme. ve hatta limitini bilsen bile onu zorlama.
güzel çalışmalarının devamını bekliyorum. kazasız sürüşler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seni tebrik ederim arkadaşım.
anladığım kadarıyla öğrencisin ve doğal olarak genç bi arkadaşımızsın.
ama gayet olgun bi şekilde yeni başladığını, öğrenme sürecinde olduğunu söyleyebiliyor, denemelerini paylaşıyor ve en önemlisi yaptığın denemenin riskini minimize edecek önlemleri alıyor(motor giyimin harika ve aynı zamanda çok şık ve özenli :) ) üstelik yapıcı uyarıları da makul ve mantıklı şekilde karşılayabiliyosun.
bence de gerek sanal gerek gerçek ortamlarda amiyane tabirle verilen gazlara gelmemeye çalış, kendinden emin olmadıkça risk alma ve özellikle gözünün kesmediği virajlara limitlerinin üzerinde süratlerde girme. ve hatta limitini bilsen bile onu zorlama.
güzel çalışmalarının devamını bekliyorum. kazasız sürüşler...

:cat::cat::cat::cat::cat:

Güzel bir video zamanla daha atraksiyonlu şeyler de bekliyoruz :) Benim cygnusla çeksem alay konusu olurum diye çekmiyorum :) Yoksa atraksiyon var bizde :p

öncelikle yeni motorun (geçde olsa) hayırlı olsun....
motorundan önce kıyafetlerini tastamam alıp örnek bi davranış göstermiştin ,,bu yüzden motosiklet kullanma konusunda müsaade edersen bi iki tavsiyem olacak ....ister araba olsun ister motosiklet 2 çeşit sürücü vardır ilki aracı kullanırken fazla sert kullanır,huyuna gitmez ,kısacası hor kullanır bu iyi bi stil değildir,ikincisi ise (yani doğru olanı) aracını kullanırken araç altında akar gider huyuna suyuna göre kullanır yani ne kendini yorar nede aracı ,...

tabi sonuçda tecrube gerek zamanla daha iyileştirebilirsin sürücülüğünü ,,
ayrıca motoru kompresörle yavaşlatırsan enazından kendini bu şekilde alıştırırsan daha iyi olur hem motorumu büyütmek istiyorum filan diyorsun bu şekilde alışırsan virajları daha rahat ve mümkün olduğunca risksiz alırsın,ilerleyen zamanlarda daha büyük hacimli motosiklet kullandığında viraj girişlerine kompresörle girer frene basmadan gazı açarak daha risksiz viraj yaparsın,,gördüğüm kadarıyla fazla devirsiz kullanıyorsun,,, bu durumda daha fazla pratik yaparak sürüşünü olması gereken düzeye getirebilirsin,,,,son olarak trafik ışıklarında iki araç arasına girmekden kaçın mümkünse içinde bulunduğun şeridi ortala,,,videolarının devamını bekliyorum,,hayırlı sürüşler diliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar