Kawasaki Ninja 250 R Satılık Arıyorum

Merhaba,

Kawasaki Ninja 250 R satan veya satanı tanıyan biri varsa benle diyolog kurabilir mi?

CBA

kardeş sahibinden.comda bak orda bi kaçtane ilan vardı bellki faydası olur

kardeş sahibinden.comda bak orda bi kaçtane ilan vardı bellki faydası olur

Her yere baktım aslında bulamadığım için siteye yazmak durumunda kaldım belki satmayı düşünen ama henüz net karar verememiş bir arkadaş arıyorum:mrgreen:

benım burda bi arkadasımda var..siyah renk daha 5000de falan hiç kullanamadı...

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?Sahibinden com'u sürekli inceliyorum başka bir kaynak bilen varsa söyleyebilir mi?

Bende senin gibi siteye ilan vererk bulmuştum motorumu. Bence biraz bekle mutlaka sana yardımcı olacak birileri çıkacaktır. ;)

:queen:Olabilir.Fiyat,kilometre,yıl ve motorun kazası hakkında bilgi verebilirsen seçeneklerim arasına hemen koyabilirim.Yardımların için teşekkürler şimdiden.

GKN

arkadaşlar ninjet in motoru benim garajımda duruyor, acil satılık bi durumu yok:wiinkk:
bahara doğru satmayı düşünüyorduk ama şimdi almak isteyen olursa da yardımcı olabiliriz, irtibat numaram profilimde yazıyor :cat:

arkadaşlar ninjet in motoru benim garajımda duruyor, acil satılık bi durumu yok:wiinkk:
bahara doğru satmayı düşünüyorduk ama şimdi almak isteyen olursa da yardımcı olabiliriz, irtibat numaram profilimde yazıyor :cat:

kardeş maşallah senin garajda galeri gibi... :queen:
arkadaşa yardımcı ol onun işi acilmiş...:cat:

GKN

kardeş maşallah senin garajda galeri gibi... :queen:
arkadaşa yardımcı ol onun işi acilmiş...:cat:

başüstüne beyim, galerimiyim ben?
elimizde bir adet kawa mevcut, arkadaşla gereken görüşmeyide özel msjlaşmadan yaptık, varmı başka soru?

başüstüne beyim, galerimiyim ben?
elimizde bir adet kawa mevcut, arkadaşla gereken görüşmeyide özel msjlaşmadan yaptık, varmı başka soru?

galeri = yardımsever demek dahamı doğru acaba ? kawa nın özelliklerini alabilirmiyim..

ayrıca ben galericiyim bilgin olsun rent a car olayı felan yardımım dokunursa seve seve :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar