Valla bana Klx genelde yetiyor ama spesyal almışken biraz daha güçlü bişey alayım. Üzerindeki fmf'le büyük dişliyle ciddi manada güçlendi ama dediğim gibi biraz daha güçlü bişey arıyorum. En azından bir iki sezon bana rahatlıkla yetsin.
Aslında şöyle bişey istiyorum. Klx'e her şartta biniyorum, araziye gidiyorum geliyorum, yolda kullanıyorum bi sıkıntı olmuyor. Yağ ne kadar sanki 10 bin km değilde 2 3binde değiştiririm kafam rahat eder. Klx'ten sonra zrt pırt bakım isteyen bişeyle uğraşmak istemiyorum. Mesela sahibinden.com da şu ilanda biraz bahsetmiş modelden. 100 litre yakıt tüketiminde bir yağ değişimi demiş manuelinde. Buda ciddi manada iyi bi zaman. Sadece arazide falan kolay kolay bitmez.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-husaberg-ev-kizi-husaberg-fe450e-132887391/detay
Muhtemelen fe450 bana uygun gibi geliyor ama işte fiyatı pahalı görünüyor. Sağa sola bakmak lazım birde. İnternetteki fiyatlara pek itibar etmemek gerekir zannımca. 5 bine güzel motor bulurum bence
İşin sıkıntı tarafı var bide. Mesela arazide genelde herkes çok yıpratıcı şekilde kullanıyor. Temiz bulmak çok çok zor gibi.
O motora ben de bakmıştım