Öneri için teşekkürler, evet haklısınız fiyat yüksek. Piyasa bir ara yükseldi ve 40-50.000 kilometrede ki aletler 12.000'lere çıkmaya başlayınca bende böyle bir fiyat yazdım. Düşündüm ki grenajları orjinal olmayan ama düşük kilometredeki bir motoru grenajları olan ama yüksek kilometredeki bir motora tercih ederler. Yanılmışım, bizim millete her motoru itekleyebilirsin, yeterki dışı düzgün olsun

Yüksek kilometrede bir motor aslında kötü değil fakat nasıl kullanıldığını bilmediğin yüksek kilometreli bir alet almak tamamiyle kumar.
Ben motoru aynen bu şekilde aldım ve problem etmedim. Çünkü problem edilecek bir şey göremedim fakat başkaları çok takıyor. Bunu da benim mantığım almıyor. Bir motorun isterse sağ solu pas ve kırık dökük içinde olsun, yeterki yürüyen ve motor aksama kusursuz ve sorunsuz olsun. Ben bir motosiklet alırken alacağım keyfe bakıyorum, ticari kaygılar son planlarda. Bir motosikletten de keyif almak için o motosikletin mekanik ve elektronik aksamları kusursuz çalışmalı.
Bu kış binmeye devam ederim sezon başı makul bir fiyata tekrar ilan veririm artık.