arkadaşlar lastik basınçları nedi kaç psi vuruyosunuz.
Arkadaşlar, cool motodaki zamanlama ayarından sonra motor hiç bilmediğim bir hale geldi. süper oldu, yağ gibi akıyor. umarım şehir içi 8 litre yakması da düzelecek bu sayede. bujiler de değişti, onlar da kötü durumdaymış. egzoz patlaması geçti, sesi azaldı düzeldi. eğer böyle şikayetleriniz varsa bu ayarı yaptırmakta fayda var. kitapçıkta 30.000km de kontrol edilmesi gerektiği yazıyordu, benimki 26.000 küsürde, erken gelebiliyormuş demek ki bu.
Zamanlama ayarı derken, senkron ayar mı yoksa subap ayarımı ? Sizin ki sanırsam bayağı fazla erken gelmiş. Normalde 30.000'de ayar yapın demez, kontrol edin ayar bozulmuşsa düzeltin denir ki kolay bozulmaz. Benim tavsiyem, iyice her her yerini kontrol ettirmeniz.
Bilmiyorum, evet haklısınız kitapçıkta kontrol edin yazıyordu. Normal dedi usta. Açıkçası bu ülkede her şey olur. Benden önceki sahibi nasıl benzin koymak zorunda kalmış olabilir ya da düştüğünde bir şey mi oldu, ya da çalışırken teklediğinde voltaj düştüğünde mi bozdu bilemeyiz. Akü de kışın sıkıntı çıkarır dedi. Bıktım masrafından ya.
Bir paylaşım da ben yapayım. N kasa sahibi dostların ilgisini çekebilir![]()
https://plus.google.com/photos/103456033667595342689/albums/5699202283790169153?banner=pwa
Üstteki resim son çıkan kasanın resmi, alttaki resim de 2009-11 arası olan kasa olması lazım, ilk çıkan kasa 2006-2008 arasında da ikisi de yuvarlak analog göstergeler var. Yani farkları model yılları, model yılları arasında başka ufak tefek farklarda var tabii.
ikiside 2012 model ilanların ?