siyah olsaydı alırdımArkadaslar elimde er6n ayna uzatma ( nikelajli ) aparati var. 25 tl ye verecegim. İstanbul icin elden teslim edebilirim konusur bulusuruz.
seninki yine iyi benim motorun kasko 2085 tl tuttu.motorum için bugün şair sigortadan kasko fiyatı aldım en uygun mapfre genel sigorta çıkmış o da 1250 lira tuttu ve her türlü indirim yapılmış hali ile (omm eğitimi sertifikası, 30 yaş üstü indirimi, acente indirimi vs)
bana çok fazla geldi. sadece kawasaki markasından dolayı fiyatlar yüksek çıkıyormuş 2 değişik acente aynısını söyledi. kawasaki sahipleri çok kaza yapıyormuş yedek parça fiyatları yüksekmiş falan filan.
kasko istiyorum ama bu fiyatta çok abartıale:
Arkadaslar elimde er6n ayna uzatma ( nikelajli ) aparati var. 25 tl ye verecegim. İstanbul icin elden teslim edebilirim konusur bulusuruz.
siyah olsaydı alırdım
1 hafta önce olsa alırdım ama yurtdışından sipariş verdim
acaba siyah boya tutmaz mı?Karbon kaplayadabilirim. Denemek lazim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
acaba siyah boya tutmaz mı?Çünkü karbon olunca aynalarıda karbonlamak lazımki sırıtmasın
acaba siyah boya tutmaz mı?Çünkü karbon olunca aynalarıda karbonlamak lazımki sırıtmasın

peki cama motor dik konumdaykenmi bakıyorsun yoksa arka sehpa yada yan sehpada iken mı bakıyorsun ?siz yağ değişimde ne kadar yağ koyuyorsunuz?
kitapçığında yazan
1,7 litre (yağ filtresi değişmez ise)
1,9 litre (yağ filtresi değişir ise)
bende yağ filtresini değiştirdiğim için 2 litreye yakın yağ koydum ama yandaki camdan kontrol ediyorum alt çizginin altında gibi yağ seviyesi
peki cama motor dik konumdaykenmi bakıyorsun yoksa arka sehpa yada yan sehpada iken mı bakıyorsun ?
Erol abi yağ seviyesi 2 çizgi arasında olması lazım .ben genellikle yağı üst çizgiye yakın koyuyorum
http://www.totalmotorcycle.com/motorcycles/2012models/2012-Kawasaki-Ninja650.htm
yeni şasi, yeni karoser, BENZİN GÖSTERGESİ, artırılmış tokrk, 2 parça sele, yeni göstergeler... yeni abicim bu motor.
Erol abi yağ seviyesi 2 çizgi arasında olması lazım .
İhtiyardan alıntıdır.
Yağ seviyeniz fazla yüksek olursa,biyel kolu ve krank yağı fazlası ile motor iç çeperlerine savuracak,bu fazla yağı sıyırmakta zorlanacak olan sekmanlar yağın yanma odasına kaçmasına ve yüksek devirlerde oluşacak hidrolik basınç,
Silindir kapak contasının yırtılmasına.
Sibop lastiklerinin deforme olmasına.
Hararetin yükselmesine.
Sekmanların çatlamasına veya yamulmasına.
Varsa katalitik konvertörün ve oksijen sensörünün bozulmasına sebep olabilir.
Azı da fazlasıda zarar.
Arkadaslar fren balatalarinizi kac km kullaniyorsunuz...?