herkese merhaba;
2006 model er 6n için fren balatası araştırıyorum, daha önceden değiştiren alan arkaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. z motonun fiyatı biraz yüksek geldi 330 TL ön takım, 145 TL arka, yoksa mecburen alcaz tabi.
Abi tam depoyla ne kadar gittin?222km de 44tl benzin yaktı'
Abi tam depoyla ne kadar gittin?
222 km de 44 tl yaktı dedınya o yuzden 1 depo ıle ne kadar gıttın dıye sordum abigörkem Onu hesap edmeye kalkarsak işin içinden çıkamam işin keyf kısmına bakalım![]()
222 km de 44 tl yaktı dedınya o yuzden 1 depo ıle ne kadar gıttın dıye sordum abitabikide keyf ve foto kısmına bakalım dimi
![]()
Arkadaşlar merhaba,
İlandaki motor ile ilgileniyorum fiatı sizce nasıldır?
Forumdan bir arkadaşın motoru olma ihtimali varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-er6-f-gri-az-kullanildi-60028005/detay/
ustaya göster ok derse düşünme al .
abi bu gün bizde tekirdag hayrabolu cros yarışlarını izledik senle görüşmek istedim ama bende kayıtlı olan telin kulanım dışı...uzun yol rotan olursa özelden bildirirsen sana eşlik ederiz bi kac motor saygılar...yağını değiştirdim genel bir bakım yapıldı sakarya gezisi sonrası yarın çerkezköy yolu üzerinde sürekli gittiğim yalı restauranta yol alıcam yağın km si dolsun diye saat 13;00 de hareket
abi bu gün bizde tekirdag hayrabolu cros yarışlarını izledik senle görüşmek istedim ama bende kayıtlı olan telin kulanım dışı...uzun yol rotan olursa özelden bildirirsen sana eşlik ederiz bi kac motor saygılar...
zevk ve renk meselesi .banada N ler çirkin ördek yavrusu gibi geliyorhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-tertemiz-kawasaki-er-6f-54264915/detay/
şu daha mantıklı sanırım. Aslında Er6-N bakıyordum ama ilginçtir F fiatları daha uygun. Görüntü olarak N daha şık bence..
zevk ve renk meselesi .banada N ler çirkin ördek yavrusu gibi geliyor![]()
böceklerin kafalarına benziyor....görkem evet n ler çirkin mi çirkin![]()
böceklerin kafalarına benziyor....
yere yakın oluşu benim çok hoşuma gidiyor....
toplam 150 km civarı kullanma şansım olmuştu...
şuan da bende er6n ve sv650 arasında karar vermeye çalışıyorum....
2 aya kadar alacagım 2 sinden birisini....
z750 kullanmıştım... oda bayagı guzel makınaydı...ben çok seviyorum çıplak motoru benim motorda satışta ya motoru bırakacağım yada zbin almak istiyorum şimdi görkem kıskanıyor n ler fazla rüzgarla haşır neşır ya ondan![]()