Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar. geçenlerde toprak yolda motoru sola yatırdım. sol grenajın bir bölümü kırıldı. kırık olan kısmı ne kadar zorlasamda içeri sokamadım. bunu yapabilmenin bir yolu var mı? yoksa sol çıkma siyah grenaj satan ya da bilen var mı?

enginer6 verme samete ustanın adresini vs bırak sürünsün o :queen:

er6'cılar yapmaz birbirine öyle şey. Biraz daha öğreniyim ben yaparım sametin er6'sının bakımını da :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 PM ----------

selam arkadaşlar. geçenlerde toprak yolda motoru sola yatırdım. sol grenajın bir bölümü kırıldı. kırık olan kısmı ne kadar zorlasamda içeri sokamadım. bunu yapabilmenin bir yolu var mı? yoksa sol çıkma siyah grenaj satan ya da bilen var mı?

geçmiş olsun fatihhoca sahibinden com'a arasıra düşüyor. takip et istersen ordan

er6'cılar yapmaz birbirine öyle şey. Biraz daha öğreniyim ben yaparım sametin er6'sının bakımını da :)

eyvallah enginer hatta olayı abartıp ufak bi servis mi açsak :)

teşekkür ederim enginer6.

fatih grenajı söküp düzeltmeyi denedinmi bi kırık için grenaj değiştirmek gereksiz bence ben yapıştıranları biliyorum ama tam olarak kime nasıl yaptırdılar hiç fikrim yok.

gecmis olsun, cok bi hasarin yokmuş neyseki. tamir için, bu stopcular var tampon stop lambaları far falan yapanlar, onlar halledebilirler.

gecmis olsun, cok bi hasarin yokmuş neyseki. tamir için, bu stopcular var tampon stop lambaları far falan yapanlar, onlar halledebilirler.

teşekküer ederim. grenaj işini hallettim sanayide. en son boya kaldı. ben diğer grenajıda boyatayım dedim çiftine 50 lira dediler. bence çok uygun.

teşekküer ederim. grenaj işini hallettim sanayide. en son boya kaldı. ben diğer grenajıda boyatayım dedim çiftine 50 lira dediler. bence çok uygun.

fatih hocam
çok iyi fiyat vermişler. ama bi kez daha düşün derim. En azından önceden yaptıkları işlere bak. Çünkü ben de aynı fiyata fiyata (er6f) sağ grenajımı boyatmıştım pişman oldum. Spreyle kendim yapsam daha iyi yapardım yani

Öcenlikle herkese merhaba arkadaslar ben yaklaşık 1 ay önce er6n aldım kendıme onceden 150cc lık bır motorum vardı ıkı ay bındım üçüncü ayda er6n ile bi gezi yaptım ve bir hafta sonra kendime bir er6n aldımmmm:mrgreen:

Şöle bişe sormak istiyorum benim motorum suan 11 binde 3. vitesde giderken 5000 6000 devir arası gıdıklama gibi bir titreşim oluyor ama sonra geciyor devir artınca bu normalmidir yoksa gidip baktırim mi???

Son düzenleme:
fatih hocam
çok iyi fiyat vermişler. ama bi kez daha düşün derim. En azından önceden yaptıkları işlere bak. Çünkü ben de aynı fiyata fiyata (er6f) sağ grenajımı boyatmıştım pişman oldum. Spreyle kendim yapsam daha iyi yapardım yani

tamam ergin. daha dikkatli olurum.

selam ilker. aramıza hoşgeldin. ben de senin gibi cbf 150 den sonra er6'mı aldım. gıdıklanma olayına gelince: ben de böyle bir durum yok. buradaki diğer arkadaşlar daha tecrubeli. onlar sana daha çok yardımcı olabilir.
sağlıcakla kalın.

Öcenlikle herkese merhaba arkadaslar ben yaklaşık 1 ay önce er6n aldım kendıme onceden 150cc lık bır motorum vardı ıkı ay bındım üçüncü ayda er6n ile bi gezi yaptım ve bir hafta sonra kendime bir er6n aldımmmm:mrgreen:

Şöle bişe sormak istiyorum benim motorum suan 11 binde 3. vitesde giderken 5000 6000 devir arası gıdıklama gibi bir titreşim oluyor ama sonra geciyor devir artınca bu normalmidir yoksa gidip baktırim mi???

tamamen normal, bu motorun titreşim deviridir, 5000 6000 arası, merak etme, hafiften gıdıklıcak ki uyuyya kalma diye :)
hayırlı olsun güle güle kullan.

Saolun arkadaşlar:D valla ne yalan solim inanılmaz keyifli bir makina 150 cc den sonra biraz tereddüt ediyodum ama inanılmazzz cok memnunum...

Evet ya bugun servise goturdugum yere gittim sordum normal dedi o bende aldım makinayı geri geldim en azından gezmiş oldum:mrgreen:

Saolun arkadaşlar:D valla ne yalan solim inanılmaz keyifli bir makina 150 cc den sonra biraz tereddüt ediyodum ama inanılmazzz cok memnunum...

Evet ya bugun servise goturdugum yere gittim sordum normal dedi o bende aldım makinayı geri geldim en azından gezmiş oldum:mrgreen:

bunlarin hepsi bahanedir zaten, gezmek için :)
iyi sürüşler...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun ilker o zaman seni de bekliyoruz gruba, bizim burada 4-5 kişilik er-6 grubumuz var ara ara toplanıyoruz. bekleriz.
Bu arada motorunun bir iki fotografını da koy da görelim.:cat:

o ara ara toplanmalara bende katılmak isterim :) geçen sormuştum toplanılmıyormu diye kimseden yanıt gelmedi :( istemediniz herhalde beni aranızda...

banda haber verin çok sevinirim walla...

o ara ara toplanmalara bende katılmak isterim :) geçen sormuştum toplanılmıyormu diye kimseden yanıt gelmedi :( istemediniz herhalde beni aranızda...

banda haber verin çok sevinirim walla...

ramazanda pek toplanamadık ya yada toplanıp benide çağırmadılar :queen:

artık bayramdan sonra akşam çaylarına devam.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ramazanda pek toplanamadık ya yada toplanıp benide çağırmadılar :queen:

artık bayramdan sonra akşam çaylarına devam.

Kardeşim sen hep maç izliyor oluyorsun her çağırdığımızda.
Az önce eve girdim caddebostandaydık lewoyla yine :p

Mersin İl Temsilcisi
arkadaşlar kolay gelsin, işlerimin yoğynluğundan bu topiği baştan sona okuyamadım sizden yardım isteyeyeim dedim.
ben er6-n ve f arasında kaldım. hangisi daha seridir? rüzgar olayı bana f dedirtiyor ama ben naked seviyorum. ancak serilik olarak tavsiye?
bir de motorun yılllara göre kronik sorunları var mıdır, varsa nelerdir?
yakıt?
temiz er6 satılık var mı? varsa fiyat??

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar