Er6-f Siyah 2007 Veya 2008 Ikinci El Arıyorum.
Başlığı Buraya Açtım Kusura Bakmayın,olaylar Burda Dönüyo)
sahibinden.com'a bakarsan bol bol bulursun:cat:
Er6-f Siyah 2007 Veya 2008 Ikinci El Arıyorum.
Başlığı Buraya Açtım Kusura Bakmayın,olaylar Burda Dönüyo)
sahibinden.com'a bakarsan bol bol bulursun:cat:
Tecrübeli arkadaşlar abs li olan modeller ile olmayanlar arasındaki fren mesafesi hakkında bilgisi olan var mı?Ne kadar fark ediyor sonuç olarak?
Doğru bilinen bir yanlış, ABS fren mesafesini azaltmaz aksine uzatır. Ancak tekerlek kitlenmeiği için acı fren yaparken hemde güvenli bir şekilde manevra yapabilirsin.
ABS fren mesafesini uzatır?? Youtube'da Suzuki'nin ABS hakkında 5 parçalık bir karşılaştırması var izlemenizi öneririm!!!
http://www.youtube.com/watch?v=c0bDFRriIls
selamlar. yeni sezonda er6N canavarıma bir çift lastik almayı düşünüyorum. fiyat ve kalite bakımından en uygunu hangi markadır, hangi modeldir fikirlerinizi bekliyorum
ergin benn üçe beşe bakıyorum, senin söylediğin kadarıyla
lastiklerde iyi bu durumda maxxis yolu gzüküyor bize![]()
Arkadaşlar ben buldum gibi bir şey ER-6f benim yol gezerle takasa gideceğiz bakalım ne olacak.İnşallah olur diyorum ve Egsoz sesi hysung gt 250 den daha iyi çıkıyormu yazarsanız sevinirim...:cat:
Selam arkadaşlar Bir haftadır uğraşıyorum istediğim krediyi aldım şimdi sıra er6f yi almaya kaldı inşallah yakında aranızdayım..Sohbetimiz bundan sonra daha iyi bir bilgi alış verişine dönüşür... Bu arada aranızda fuara gidecek olan varmı varsa burada yazışıp fuarda belli bir yerde toplanabiliriz hem tanışmış oluruz hemde yaza doğru yapacağımız gezileri planlayabiliriz......:rendeer: