Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tecrübeli arkadaşlar abs li olan modeller ile olmayanlar arasındaki fren mesafesi hakkında bilgisi olan var mı?Ne kadar fark ediyor sonuç olarak?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tecrübeli arkadaşlar abs li olan modeller ile olmayanlar arasındaki fren mesafesi hakkında bilgisi olan var mı?Ne kadar fark ediyor sonuç olarak?

Doğru bilinen bir yanlış, ABS fren mesafesini azaltmaz aksine uzatır. Ancak tekerlek kitlenmeiği için acı fren yaparken hemde güvenli bir şekilde manevra yapabilirsin.

fren mesafesini ister uzatsın ister kısaltsın eğer ani frende ve kaygan zeminde motosikletin hakimiyetini kaybetbemizi önlüyorsa yeterli bence diyelim abs siz 20 cm daha önce duruyor motoru yan yatırdıktan sonra hiç bi anlam ifade etmez zaten ani fren ve kaygan zeminde faydasını gördüğümüz birşeyin günlük kullnımdaki cm farklarını tartışmak çok anlamsız.

selamlar. yeni sezonda er6N canavarıma bir çift lastik almayı düşünüyorum. fiyat ve kalite bakımından en uygunu hangi markadır, hangi modeldir fikirlerinizi bekliyorum

selamlar. yeni sezonda er6N canavarıma bir çift lastik almayı düşünüyorum. fiyat ve kalite bakımından en uygunu hangi markadır, hangi modeldir fikirlerinizi bekliyorum

geçen sene bende orjinal lastikleri değiştirirken çok araştırmıştım , bizim motosikletlere en uygun ve en performanslı lastik michelin pilot road 2 bence, biraz pahalı olabilir diğerlerine göre ama ben çok memnunum , bunun dışında belki metzeler roadtec z6 düşünebilirsin...

Teşekkür ederim SilentScream. Bu modeller üzerinde yoğunlaşacağım. Lastiklerin kalitesi önemli, üçüne beşine bakmayacağız artık :)

üçüne beşine bakmıyosan silentın dedikleri en uygunları,
ama bende silent ile aynı zamanlarda maxxis aldım, tavsiye ederim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ergin benn üçe beşe bakıyorum, senin söylediğin kadarıyla
lastiklerde iyi bu durumda maxxis yolu gzüküyor bize :)

ergin benn üçe beşe bakıyorum, senin söylediğin kadarıyla
lastiklerde iyi bu durumda maxxis yolu gzüküyor bize :)

ya maxxis fanatikliği gibi olcak ama ben gerçekten çok memnunum, ve binen diğer arkadaşların hepsi de aynı düşüncede, kim binse bu motor değişmiş dedi.
Fiyatta gayet uygun, hele ki avronun 2.2 olduğu bir zamanda.

Şimdi fiyatlarına baktım 444 tl olmuş, hala iyi bende 400 tl ye almıştım...
http://www.sahibinden.com/maxxis_lastikWQQaXQQ8349509WQQpXQQdisplayitem bu linkten bakabilirsin

modeli m-6029 benim aldığım model budur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben buldum gibi bir şey ER-6f benim yol gezerle takasa gideceğiz bakalım ne olacak.İnşallah olur diyorum ve Egsoz sesi hysung gt 250 den daha iyi çıkıyormu yazarsanız sevinirim...:cat:

Arkadaşlar ben buldum gibi bir şey ER-6f benim yol gezerle takasa gideceğiz bakalım ne olacak.İnşallah olur diyorum ve Egsoz sesi hysung gt 250 den daha iyi çıkıyormu yazarsanız sevinirim...:cat:

ses kişiye göre değişir tabii , ama dB olarak bakarsak ER6 ların daha çok ses çıkardığı açık...

kendine has bir sesi olduğu düşüncesindeyim. düşük devirlerdeki tok sesi çok seviyorum. 7 bin devirden sonraki sesi ise acayip gaza getiriyor beni :) hyo ile kıyaslama yapmayacağım, kişiden kişiye değişir çünkü..

Selam arkadaşlar Bir haftadır uğraşıyorum istediğim krediyi aldım şimdi sıra er6f yi almaya kaldı inşallah yakında aranızdayım..Sohbetimiz bundan sonra daha iyi bir bilgi alış verişine dönüşür... Bu arada aranızda fuara gidecek olan varmı varsa burada yazışıp fuarda belli bir yerde toplanabiliriz hem tanışmış oluruz hemde yaza doğru yapacağımız gezileri planlayabiliriz......:rendeer:

Selam arkadaşlar Bir haftadır uğraşıyorum istediğim krediyi aldım şimdi sıra er6f yi almaya kaldı inşallah yakında aranızdayım..Sohbetimiz bundan sonra daha iyi bir bilgi alış verişine dönüşür... Bu arada aranızda fuara gidecek olan varmı varsa burada yazışıp fuarda belli bir yerde toplanabiliriz hem tanışmış oluruz hemde yaza doğru yapacağımız gezileri planlayabiliriz......:rendeer:

e hadi hayırlısı olsun diyelim umarım alırsın ve keyfine bakarsın motosikletin.
çok iyi bir seçim yapıyorsun :)

binmeyi isteyipte binemediğim makinalardan biri yoldaki gidişini çok merak ediyorum :D

bakalım kısmet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar