selam er-6 sına kasko yaptıran var mı ? varsa ne kadar ödediniz?
(yanlışlıkla er-5 yazmışım düzelttim)
(yanlışlıkla er-5 yazmışım düzelttim)
Son düzenleme:
Ben cidden bu motordan düşünüyorum.N-F farketmiyor hangisi olursa iyi olur ama gönlüm N'nin olmasından yana.Abs'li modellerdeki fark sadece ön çamurluk üzerinde abs yazısı var o mudur?Göstergelerde veya motorun herhangi bir yerinde abs ile ilgili başka bir düğme, gösterge var mı?
Ayrıca 1saat içinde şu ilandaki motora bakmaya gideceğim.Genel olarak bakmamı tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır?
http://www.sahibinden.com/_sok_kawa...ka_kaski_ileWQQaXQQ10208803WQQpXQQdisplayitem
Yukarıdaki linkini verdiğim motora gidip baktım.Beğendiğimi söyleyebilirim.
Kazası, belası yok gibi gözüküyor.Tek kafama takılan noktası bu motorda lastikler ne kadar gidiyor ve de zincir kaç binde değişim ister?
Ayrıca debriyaj-fren balatalarının değişimi gibi bakımlar kaç bin km'de yapılıyor?
Son olaraktan da çok atak bir motor olduğunu söyleyebilirim.Ben hyosung'tan bir nebze fazladır diye düşünüyordum ama ufacık bir gaz açtığımda bile beni aldı götürdü.Fiyatı biraz çok gibi ama bakalım ne oluyor![]()
o baktığın motora o kadar aksesuara ve abs ye o fiyat hiç de fazla değil bence, hatta az bile, bence kazası falan yoksa çok güzel bir fiyat, tek yapacağın işlem lastiklerini değiştirmek olacaktır, üzerindeki orjinal dunloplar her viteste patinaja kalıyo nerdeyse ...
enginer6 : bakımları kendi kitapçığında 6000km de bir, normal de orjinal bujileri ngk iridium buji hava filtresi de temizlenebilir cinsten, yani her bakımda bunlar değişmiyor diye biliyorum...benim mesela 15 bin bakımında bujiler değişmedi hava filtresi temizlendi o kadar, bujiler tertemizdibide normal yağ yağ filtresi değişimi yapıldı
![]()
sen gene 29 beygirden geçmişsin, ben 20 likten geçmiştim, ama arada 140 beygirlik vardı, sonra buna geçtik iyi oldu, hiç bir sorun yaşamassın, kullanımı rahat kontrolu rahat, bir sorun yaşatmaz sana![]()
selam er-5 ine kasko yaptıran var mı ? varsa ne kadar ödediniz?
bu motor benim de uzun süredir dikkatimi çekiyor, motorumu almamış olsaydım kesinlikle alırdım bu motoru, hem çantalı hem ABS'li koruma takozu var kask veriyo mont veriyo...yani bu fiyata ucuz değil cidden bedava bu motor.. nasıl oluyo da satılmıyo bu fiyata anlamıyorum...üstündeki koruma takozu bile 220 euro
benim motorla ilgili tek problemim: Yakıt. Çok sakin kullanmama, bakımını yaptırmama rağmen son testimde 100 km'de 6.3 litre yaktım, ve 5 - 6000 deviri de geçmiyorum. bi fikri olan var mı? neden böyle yakıyor olabilir.
kardeş bu cam bende zamanında çok aramıştım![]()
merhaba bu rüzgarlık özel yapım mıdır ?markasını bilen var mıdır ? ayrıca ampul olarak ne taktınız üzerindeki ampul yetersiz birde korna değiştiren oldu mu ?
Er-5 değil ama er-6 için sordum 1600 ytl demişti isviçre sigorta bende yaptırmadım, motor zaten sürekli garajda yatıyor, sağa sola gideceğim zaman 100cc lik cup motorumu kullanıyorum er-6 yı sadece hobi amaçlı gezmelerde kullanıyorum, gittiğim yerlerde de garaja koyuyorum çok daha ucuza geliyor. Allah kaza bela vermediği sürece böyle devam.selam er-5 ine kasko yaptıran var mı ? varsa ne kadar ödediniz?
benim motorla ilgili tek problemim: Yakıt. Çok sakin kullanmama, bakımını yaptırmama rağmen son testimde 100 km'de 6.3 litre yaktım, ve 5 - 6000 deviri de geçmiyorum. bi fikri olan var mı? neden böyle yakıyor olabilir.
samet bu kadar büyük resim ekleme arkadaş:mrgreen:
büyük ekleki faydası olsun, seçilemiyor yaptığın işlem
büyük koyunca forumun görünüşü dağılıyor ya kirlililik olmasın diye küçük koydum ama gerçekten görünmüyormuş :cherry:
demir abi bende adanalıyım yazın adanya gelcem motorlan ben gelene kadar ayarlada ne zman alırsın bilmem :queen: bi yayla yaparız krosçularla kapışırız az kaldı 3 5 ay varalacaz ya ne zaman:silent:
demir abi bende adanalıyım yazın adanya gelcem motorlan ben gelene kadar ayarlada ne zman alırsın bilmem :queen: bi yayla yaparız krosçularla kapışırız az kaldı 3 5 ay var