kasko değeri yanıltısı fazla kafana takma kısa bir örnek vereyi mesela.
eski model yuvarlak 10 silindir Jaguar'ları bilirsiniz 2 sene önce O araçları yok parasına veriyorlardı yakıtları yüzünden 3.000-3.500 Tl yanlış değil birebir şahit oldum hemde bankacı bir bayan satıyordu arabayı alan olmayınca otoparka çekip bırakmıştı öylece yatıyordu parkta.neyse bu aracın O zamanki kasko değeri neydi biliyormusunuz tam 20.000 TL :cyclopsan uyanık bir galerici bu araçları bulup topluyormuş sonraa :cat: kasıtlı perte çıkartıp parayı alıyormuş kaskodan araç başı ortalama 15.-16.000 TL kazanç :cyclopsan
benim motoru ben satıyorum mesela şimdiye kadar 3 tane gerçek alıcı çıktı 3'ünede vermedim gözüm tutmadı.para'da zaten kesinlikle pazarlık yapmam neyse fiyatı şişirmeden onu yazarım maldan anlayan geliyor zaten.ben O motoru bulana kadar göbeğim çatladı ama yeter 1 senedir biniyorum artık başkası kullansın

yeni motor alma zamanı geldi fiyatlar şişik ama ederini bulursam gözünün yaşına bakmadan Allah'ın izniyle alırım 3-5 önemli değil yani bakımlı orjinal olsun yeter.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------
benim motorumu ben övmüyorum hiç Arkadaşlar övüyor

biliyorlar nekadar Titiz bir İnsan oldugumu.bu zamana kadar hiç çakma mal kullanmadım araçlarımda hep orjinalden yanayım.
yine diyorum ilk 3 içindedir benim ER 5 orası kesin

sağı solu kir pas içinde-sinyali,farı kırık motosikletlere hiç bakmam direk geçerim.dış aksamına bakmayan adam iç aksamına hiç bakmaz :cat:
dediğim gibi iyi araştıracaksın baktın eminsin motor temiz ve orjinal km ile oynanmamış saat gibi çalışıyor akranları ile kıyaslayıp alacaksın ha 7.000 ha 8.000 TL zaten ekstralarla o fiyatın üzeri boş.
ben benim er 5 i satsam aynı temizlikte masrafsız bir er 5 kesinlikle bulamayacağımı biliyorum O yüzden eğer satarsam er 6 N alacağım Allah'ın izniyel sizlerede tavsiye ederim.