arkadaslar bu motorun 2.el satışı nsıl? internette bakıyorum 6 milyar yazmıs fakat 6 ay olmuş hala aynı ilan satılan yok eden yok. bu motoru iyice araştırıom 2.el satısı nasıl?
Vallaha kardeşim ben motosikleti geçtiğimiz yaz aldım. Kayıdını üzerime 1 ay sonra aldım o arada satan adam siteden ilanı kaldırmamıştı. Beni aradı motosikleti satmak istersen arayan bi kaç kişi oldu dedi. arayanların birisi de eski bi arkadaşım eğer düşünürsen motosikleti ona verelim pazarlığını kendin yaparsın falan dedi. Ben tabi yeni heves satarmıyım hiç?
Havalar kötü olduğundan yaklaşık 2 aydır motosikletimi görmedim kapalı otoparkta üzeri çadırlı şekilde duruyor. az önce siteye bi satılık ilanı vereyim belki arayan olur dedim. Başladım eski çektiğim güzel resimlerden aramaya, neyse bir kaç resim seçtim onlara baktım sonra kendime sordum "ya biri ararsa?" bu fiyat aralığında bundan güzel ne alabilirsin? sonra vazgeçtim ilanı vermedim.
Neyse sözüm o ki gerçekten bugünki piyasa da bu fiyat aralığında bence alınabilecek en güzel motosiklet. Parça sıkıntısı var diyorlar. benim motorum 2005 model daha anahtar yüzü görmemiş ve 1999 modellere bak aynı şekilde dipdiri duruyor yani eğer temiz bir motosiklet bulup adam gibi yağını suyunu kontrol edip düzgün kullanırsan yağ filtresi fren balatası haricinde parçaya ihtiyacın olmayacaktır. yağ filtresini ebaydan kargo dahil 30 tl ye getirttim (KN-303).
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------
GS500 ile ER5 arasında kararsızım. engin tecrübeleriniz ile yardımlarınızı rica ediyorum?
yakıt? fiyat? servis? performans? yedek parça?
teşekkürler saygılar..
Kardeşim şimdi şöyle düşünebilirsin ER 5 i var o yüzden motoru övüyor diye.
yaklaşık 6 ay önce ben de senin bu düştüğün kararsızlığa düşmüştüm hatta aralarında bir de CBF 500 vardı.
sayfalarca yazı okudum yorum okudum. ve sonuçta ER 5'i seçtim aldım kullanıyorum ve hiç pişman değilim. Mükemmel bi performansı var hiçbir sorunu yok bence çok güzel bi görüntüsü var. (yaşlı bi amca bi kaç motosikletin içinde "maşallah şu siyah olan besili tosun gibi" dedi çok hoşuma gitmişti.) neyse sonuç olarak ben er5 i seçtim kullandım ve motoru övüyorum.
belki GS 500 de iyi bir makinedir (kesin öyledir) kullanmadığım için bilemiyorum sonuçta ikiside orjinal "made in japan" dır.
ha neden ER-5 i seçtin dersen
gs 500******************er 5
4 subap*****************8 subap (+)
47HP*******************50HP (+)
40NM*******************45NM (+)
hava soğutmalı************su soğutmalı (+)
ortadan tek amorisör(+)******yanlarda çift amortisör
arka fren disk (+)*****kampana
***********************tipi daha güzel (+)
benim seçim tablom bu