Kasko yaptırdım...

Arkadaslar bugun benım motosıkletıme kasko yaptırdım.Malum kasko sırketlerı motosıkletlere kasko yapmıyor yapanda asırı fıyat alıyor genelde ve en onemlısı kapalı garaj ıstıyor.Forumdakı sıgortacı dostumuz h2o yardımcı oldu bana dun aksam ustu ewrakları maıl attım kendısıne herseyı hazırladı bugun gıttım ve yaptırdım.Kendısı hallettı herseyı ve kapalı garaj altında olmasada full kasko yapıldı her turlu sartta calınmaya karsıda sıgortalı artık benım kırmızı şeytan.Gelelım fıyata emınımkı merak edıyorsunuzdur.Ben full kaskoyu 563 ytl ve 8 taksıt bırı pesın olmak uzere yaptırdım.Ama ıstersenız bır dıger secenekte 460 ytl ve 6 taksıt olarak var onda ıse muafıyet var kaza basına %2 muafıyet kesıntısı alıyorlar.Tabı bu verdıgım fıyatlar benım 2006 model hyosung gt 250 R ıcındır.Ben kesıntılı ıstemedıgım ıcın bıraz daha pahalı olan olsun bısey olursa tam paramı alayım dedım.Kasko yaptırmayı dusunuyorsanız sızde kendısıyle bıran once konusun derım arkadaslar malum son zamanlarda yıne motosıklet hırsızlıkları arttı kucuk bırıkımle buyuk sıkıntıdan kurtulabılırsınız...

Bu arada tum yardımları ıcın h2o tekrardan cok tesekkur edıyorum...

en dogrusunu yapmışsın dostum,
hayırlı uğurlu olsun,
allah kaskonu bozdurmayı nasib etmesin,

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hayırlı uğurlu olsun Salih.
Allah kırmızı Hyo'na zeval vermesin.

Ciddi ve önemli bir konu herkes yaptırmalı; Özellikle de 3 günde bir sol kütüğü kıran BEN ! :silent:

hayırlı ugurlu olsun yavru:)kurt aslında umarım ALLAH kaza bela başka dert vermesin aslında bende yaptırmayı düşünüyorum ama bi dünya masraf çıktı motorda şimdi onunla boguşuyom tekrar hayırlı olsun kardeşim

Tesekkur ederım arkadaslar sızede tavsıyem en kısa zamanda yaptırın malum ıkı teker ustundeyız sadece calınma sorunu yok helekı ıstanbul trafıgınde bızı gormeyen kör sofor ordusu doluyken gerek yok abi su paraya olmazmı cıkması yokmu dıye tamırcılerde ugrasmaya kaskoyla kafanız benım gıbı dınc olur...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun, tüm motosikletlerin arabalar gibi kaskolu olması gerektiğine inanan biriyim.

Benim aracım 2 milyarlık kaskoya ne gerek var demeyin, 300 milyarlık bir arabaya da çarpabilirsiniz ve kusur sizde de olabilir, bu riskleri sıfır veya sıfıra yakın hale getirmenin en ucuz yolu motosiklet kaskosu.

Bu arada meraktan soruyorum, poliçe hangi firmanın?

Hatta nüshalarını tarayıp veya resmini çekip başlığa koynamız mümkün mü? sakıncası yoksa bir okumak isterim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun

yalnız kurt full kasko demişsin birde aldığın klozları yazarsan sevinirim.en azından arkadaşlar için aydınlatıcı olur:)

hayırlı olsun salıh abi bu gidişle peşinden gelcem bi ara konusalım sunuda aklıma iyce sok biliyosun bagırmadan anlamıyorum ben :) tekrar hayırlı olsun ama kullanmak nasıp olmasın inş

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
yalnız kurt full kasko demişsin birde aldığın klozları yazarsan sevinirim.en azından arkadaşlar için aydınlatıcı olur:)

full kasko teminatlarının içinde çarpma-çarpılma-yangın-hırsızlık-su basması- deprem-terör olayları-başkalarına verdiğiniz zararlar-yolda kaldığınızda ücretsiz çekici yol yardımı-mahkemelik olunduğunda kefalet ücreti ... vardır... ...motorlarımızla kazasız sürüşler... motorlarımız hırsızlardan uzak olsun...

saliii abiiii rejidemisiiiiiiz :) demiiicem hayırlı olsun diicem...bende yaptırırım muhtemelen...ii fiyat....

kazada karşı tarafı kaç paraya kadar ödüyor .bide ona açıklık getirsek pek güzel olacak.

Hayırlı olsun, tüm motosikletlerin arabalar gibi kaskolu olması gerektiğine inanan biriyim.

Benim aracım 2 milyarlık kaskoya ne gerek var demeyin, 300 milyarlık bir arabaya da çarpabilirsiniz ve kusur sizde de olabilir, bu riskleri sıfır veya sıfıra yakın hale getirmenin en ucuz yolu motosiklet kaskosu.

Bu arada meraktan soruyorum, poliçe hangi firmanın?

Hatta nüshalarını tarayıp veya resmini çekip başlığa koynamız mümkün mü? sakıncası yoksa bir okumak isterim.

Herkese tekrardan tesekkuyrler arkadaslar...
fırma ismını tam yazmayacagım anlarsınız sanırım yazdıgım kısımdan reklam olmasın dıye KocAll..nz sıgorta ewrakın kopyasını admın ve modlar ıcın sakıncası olmayacaksa koyarım sorun deıl ama aksam ustu koyabılırım su an musaıt deılım...

h2o zaten bır kısmını acıklamıs ustte ıhtıyacı olan vakıt kaybetmeden onunla konussun sızı aydınlatacaktır arkadaslar.Herkes gıbı benımde kafamda bır sürü soru vardı ama saolsun msn ustunden hepsını bana kendısı tek tek acıkladı.İş yerındekı arkadaslarıda gıttıgımde benı aydınlattılar tekrardan herseyı anlattıp benı bılgılendırdıler sızede yardımcı olacaktır...

starblazer
kazada karşı tarafı kaç paraya kadar ödüyor .bide ona açıklık getirsek pek güzel olacak.
Bugün 09:48 AM
Strblazer kasko karsı tarafa kazada odeme yapmaz senın masraflarını oder sadece yanı karsı taraf ıcın trafık sıgortan olması lazım zaten onu yaptırmak mecburıdır.Kaskoyu ben hırsızlık ve Allah hıcbırımıze gostermesın ama bır kaza anında masraflarımı karsılaması ıcın yaptırdım...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Benim nexusa 1480YTL. istemişlerdi. Teşekkür etmiştim kendilerine. :p GT250R'ın kaskosu kesinlikle çok uygunmuş. Hiç ihtiyacın olmaması dileğiyle..

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı

karşı tarafa verilen zararlarda kasko içersinde mevcut standart olarak 30milyara kadar var bi kazada lüks bi araca zarar verirseniz örneğin trafiğiniz ilk etapta devreye girer sonrasında trafiğin rakamı yetersiz ise bu sefer kaskonuz devreye girer ve sizin yüzünüzden zarara uğrayan kişi zararının tamamını karşılamış olur bunun tam tersini düşünürsekte yani kaskonuz yok ve verdiğiniz zarar çok büyük trafiğinzde yetmio o zaman allah yardımcınız olsun zorlu bi dönem sizi beklio olacak ...allah o günleri göstermesin ... kazasız sürüşler...motorunuzdan hırsızlar uzak dursun...:cat::rendeer:

Benim nexusa 1480YTL. istemişlerdi. Teşekkür etmiştim kendilerine. :p GT250R'ın kaskosu kesinlikle çok uygunmuş. Hiç ihtiyacın olmaması dileğiyle..

kasko hesaplamaları motorun markası model yılı ve değerine göre hesaplanıyor...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar