nolan al ;seninde için rahat etsin, annen de baban da rahat etsin,ne zaman istersen de altın gibi satarsın,
İyi kasktır, yedek parçası kolay bulunur. Antifog vizörü alırsan buğu sorunu olmaz. Sağlam kasktır.
Şu "Tekirdağ" yazısından önce bir boşluk bırak, sayfa düzeni bozuluyor![]()
nolan al ;seninde için rahat etsin, annen de baban da rahat etsin,ne zaman istersen de altın gibi satarsın,
![]()
Schuberth den yeni bir kask, J1.
![]()
Avrupada 430~450 Euro dan satilan J1, 100km/h de 95dB gurultu ile sessiz kasklar da Yine Schuberth in S1 modelini takip ediyor.
![]()
Gunes vizoru de bulunan, cene parcasi tamamen cikartilabilen J1; scooter, cruising, ve turing amcli geziler icin ideal gorunuyor...
Schuberth J1 modelini kullanan var mı ?
Bende Schuberth Concept var, çok memnunum ama yaz için bir de J1 almak istiyorum. Kullanan varsa, biraz bilgi rica edeceğim !
Levent Abi yarım kask takmaz ondan şettirmiştim ben![]()
HArbi dogru söze ne denir .. Haklısın Pro.. Bir ayarlasam oradayım ama beceremedik işte . Kısmetse bu haftaİşin doğrusunu toplantılarda konuşuyoruz ama gelmediğinden öğrenemiyorsun tabi![]()
Bi kere yarım değil o...
bu tiplere 3/4 deniyor ama resimlere bakarsan bence bu 4/5 i zorluyor.
Çenedeki o parça da, çene için güvenlik sağlıyor ve takıp çıkarılabiliyor (titanyum zannedersem)
Pro, zaten diğerini de senin yüzünden aldım, biliyosunBunu kullanan birini bulursan bi bilgi al sana zahmet
Diğeri kötü mü abi :silent: "senin yüzünden aldım" deyince sanki memnun değilsin gibi :silent:
Bende tavsiye uzerine kız arkadasima Lazer vertigo aldim. Ondan once emanet bi Nolan(modeli bilmiyorum eski biseydi) kullaniyodu ondan cok daha iyi oldugunu soyluyo. 200 ytl pesin aldim, bilginize.
O manada değil de, şu manada : alışkanlık yaptı bu kadar çok para vermek, bi tane daha alıcam :cherry: