Kasklar ve Kask Üzerine Herşey

nolan al ;seninde için rahat etsin, annen de baban da rahat etsin,ne zaman istersen de altın gibi satarsın,

İyi kasktır, yedek parçası kolay bulunur. Antifog vizörü alırsan buğu sorunu olmaz. Sağlam kasktır.

Şu "Tekirdağ" yazısından önce bir boşluk bırak, sayfa düzeni bozuluyor :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nolan al ;seninde için rahat etsin, annen de baban da rahat etsin,ne zaman istersen de altın gibi satarsın,

Tamam Nolan iyi marka ve daha bir çok iyi marka da var ama 40 çeşit , 40 ayrı fiyatta Nolan var. N64 200€ N61 ler 110 €, 400 €'yada nolan var . Bunların hepsi bir midir ?

Lazer Vertigo mesela o da 100€ bu sıralmada yeri nedir,300 € ya da Lazer var; peki onu nereye koyacaz.X-lite, Arai, Shoei, Suomy marka kaskların da fiyat aralıkları çok geniş. Pahalı demek iyi demekmidir? yoksa Nolan (ve ya herhangi bir marka) olsun ama hangi modeli olursa olsun gibi bir tavsiye mi yerindedir. Yoksa bir çok bileşeni bir araya getirip güvenlik, konfor,ağırlık,kalite,fiyat,ses yalıtımı vs.. optimum bir tavsiye yapak mı en doğrusu....?

Dediğm gibi henüz alacağı kaskı seçememiş, ama bir çok kriteri (ama en çok cebini:pr: )düşünmek zorunda olan biri olarak nedir bu işin doğrusu?

Schuberth J1 modelini kullanan var mı ?

Bende Schuberth Concept var, çok memnunum ama yaz için bir de J1 almak istiyorum. Kullanan varsa, biraz bilgi rica edeceğim !

J mi C miydi abi o :silent:

Flip-Up enduro kaskı var C1 onu diyorsan iyidir o. Etrafımda kullanan çok.

Schuberth J1 ---- 439 €

http://www.motomax.com.tr/urungostergiyim.asp?urunid=657&markaadi=SCHUBERTH&bolumadi=KASK

j1_schwarzglanz-1.jpg

j1seitevisieroffen-1.jpg

kinnbuegel.jpg

204220_410_FR_06.JPG

j1mitte.jpg

p_G14759.jpg

Schuberth den yeni bir kask, J1.

schuberthj1logo-kat_gr.jpg

Avrupada 430~450 Euro dan satilan J1, 100km/h de 95dB gurultu ile sessiz kasklar da Yine Schuberth in S1 modelini takip ediyor.

34311-2852190.jpg

Gunes vizoru de bulunan, cene parcasi tamamen cikartilabilen J1; scooter, cruising, ve turing amcli geziler icin ideal gorunuyor...

Schuberth J1 modelini kullanan var mı ?

Bende Schuberth Concept var, çok memnunum ama yaz için bir de J1 almak istiyorum. Kullanan varsa, biraz bilgi rica edeceğim !

Ya harika bir kask o, ama kullanan görmedim henüz, benim bi sonraki kaskım muhtemelen J1 olacak. Gerçi çok pahalı 400-430euro satışı var ama yurt dışıda 330-350 arasına bulmak mümkün.

Levent Abi yarım kask takmaz ondan şettirmiştim ben :p

Bi kere yarım değil o...

bu tiplere 3/4 deniyor ama resimlere bakarsan bence bu 4/5 i zorluyor.

Çenedeki o parça da, çene için güvenlik sağlıyor ve takıp çıkarılabiliyor (titanyum zannedersem)

Pro, zaten diğerini de senin yüzünden aldım, biliyosun :) Bunu kullanan birini bulursan bi bilgi al sana zahmet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İşin doğrusunu toplantılarda konuşuyoruz ama gelmediğinden öğrenemiyorsun tabi :p
HArbi dogru söze ne denir .. Haklısın Pro.. Bir ayarlasam oradayım ama beceremedik işte . Kısmetse bu hafta :)

Bi kere yarım değil o...

bu tiplere 3/4 deniyor ama resimlere bakarsan bence bu 4/5 i zorluyor.

Çenedeki o parça da, çene için güvenlik sağlıyor ve takıp çıkarılabiliyor (titanyum zannedersem)

Pro, zaten diğerini de senin yüzünden aldım, biliyosun :) Bunu kullanan birini bulursan bi bilgi al sana zahmet

Diğeri kötü mü abi :silent: "senin yüzünden aldım" deyince sanki memnun değilsin gibi :silent:

Hehe. Olsun ama cidden çok kaliteli :cat: Başka kask takamazsın zaten gör bak, alıştın bir kere :)

Bende tavsiye uzerine kız arkadasima Lazer vertigo aldim. Ondan once emanet bi Nolan(modeli bilmiyorum eski biseydi) kullaniyodu ondan cok daha iyi oldugunu soyluyo. 200 ytl pesin aldim, bilginize.

nerden aldin abicim onu sen ?

ben de almayi dusunuyorum da yakin zamanda..

Shakulin

ben j1 kullanıyorum cok güzel bir kask.dünyanın en sessiz çenesi açık kask olduğunu duydum .bu kask ile ilgili sorularınız olursa seve seve cevaplarım

O manada değil de, şu manada : alışkanlık yaptı bu kadar çok para vermek, bi tane daha alıcam :cherry:

dün gidip deneme amaçlı taktım kafama istediğin kaskı...
görüş açısı mükemmel demek az bile...
o kadar rahat ki kafanızda sanki yomuş gibi diyebilirim...
tabi bunlar motorla kullanmadan ki yorumlar...
ama gerçekten çok iyi kaskmış...
benimde direk aklıma takıldı ama çok pahalı + yurtdışı fiyatı da aynı....
neyse benim diyeceklerim bu kadar...

not: çenenin önündeki parça için carbon dedi satıcı arkadaş...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar