Kaskım Belkide Hayatımı Kurtardı

Bir anımı paylaşmak istedim sizlerle. İki gün önce 22:00 civarı arkadaşımla buluşmak üzere evden yola çıktım. Daha bir kaç sokak geçmişken motorun sesinde bir değişiklik olduğunu farkettim. Fakat motorda problem yoktu. Sadece ben kaskımı evde unutmuştum. İlk defa motora kasksız bindiğim içinde motorun sesi bir garip gelmişti. Acelem olmasına rağmen eve dönüp kaskımı aldım. yine bir kaç sokak geçtikten sonra etrafımda kalın camlı bardaklar patlamaya başladı. Parçaların bir kaç tanesi kaskıma ve bir taneside göğsüme denk geldi. Kontrollü bir şekilde hızımı kesip, ne oluyor ..*.***. orda demeye başladım. etraftaki apartmanlardaki herkes cama çıktı sesten dolayı. Bir süre beklememe rağmen bardakların nerden geldiğini anlayamadım. Sonra o bardakları kim attıysa Allah akıl fikir versin dedim ve yoluma devam ettim. Eğer acele ettiğimden dolayı kaskı almasaydım yanıma, O camlar kafama saplanabilirdi. Arkadaşlar kask sadece yolda sizi kazadan korumaz. Bilimum herşeyden koruyabilir.

geçmiş olsun 1 sn sonra ne olacağını bilemiyoruz çoluk çocuk işi işte bir abim bana hayat öyle dedikleri gibi 3 günlük değil sadece 3 sn lik demişti...

Geçmiş olsun
Türklük yapayım, kaskı almak için dönmeseydin, sen geçtikten sonra o bardaklar patlayacaktı :)

Geçmiş olsun. Kask görevini yerine getirmiş. Bundan sonra haftada bir kez içini yıkar. Camını da cam sil ile silersin :p

iyi de eve dönmeseydin o bardaklara denk gelmeyecektin zaten...

geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. Bende beşiktasta bı ara sokaktan gecerken, veletin teki motor ile tam gecerken tekere dogru pet sıse attı. Allahtan on tekeri es gectı .yoksa düşebilirdim. Çocuga bagırdım. Yandakı esnaf artık abılerı mı babası bılmıyorum, merak etme biz onu döveriz dediklerini hatırlıyorum. Halbukı bastan böyle birşeyi yapmasının yanlıs ve sonucunun kotu olacagını anlatsa daha etkili olur.

çok geçmiş olsun. benzer bi olay adana mersin yolunda denk gelmişti kaskımın vizörüne dışkı gibi bişi yapıştı önümdeki kamyondan ve komple kapadı önümü neyseki kafamı sallayınca düştü yüzüme o hızla çarpsa kontrolümü kesinlikle kaybederdim.

Benim yüzüme kocaman çöp poşeti yapışmıştı. 10 metre kala yüzüme yapışsa nolur lan, hehehe.. Dedim ve yapıştı. Allah'tan kurtardık ama 5,6 sn sürdü rüzgardan dolayı.

Arkadas lar eve donmeseydin fln demisinizde ilerde birinin taş atmiyacagi veya allah korusun kaza yapmiyacagimiz ne malum

Gerizekalı insanlar oldukça bol yani tövbe tövbe beni günaha sokuyorlar yine geçmiş olsun bu arada kardeşim.

Geçmiş olsun, bazı beyinden yoksun insanlar böyle saçma şeyler yapabiliyor, dikkatli olmak lazım. ***.*** kısmına koptum güzel anlatım olmuş :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kask değil de, motosiklet pantolonu ve botunu dahi giysemem çıplak hissediyorum makine üzerinde :p, dizlerimle tutunma şeklim bozulduğu için belki de. Kaskı unutmam mümkün değil açıkçası :D. Hatta kask mont eldiven üçlüsü sabit, şöyle 1-2 km öteye gidip geleceksem pantolon ve botu giymem sadece.

Ama doğrudur motoru görüp atmış olabilirler, daha ne tipler var dışarıda. Geçmiş olsun.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Pratik bir bilgi ,

Kaskınıza çöp , poşet i kağıt v.b. gibi birşey yapışırsa paniklemeden kafanızı tam sağa veya sola çevirin kendiliğinden uçup gidecektir.

Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar