kask!!!

arkadaşlar kırmızı bi honda activa'ya
şöyle siyah veya siyah-kırmızılı bi kask almayı düşünüyorum
nazi kask düşündüm baya sevimli durcak ama en büyük sıkıntım sinek ve böcekler olduğu için yüzümü kapatcak bi vizör lazım
açıklardan ne alabilirim
yardımcı olursanız sevinirim...150 ytl ye kadar olsun önerileriniz

ÖZER arkadaşımız da linkleri vermiş ama. bu aşagıdaki kask gayet güzel bence.hemde iyi bir marka,Çin kasklarından değil.
nazi kaskı yerine çenesi açık kask alabilirsin.. hem vizörlü. sinek ve böceklerden korunursun...
43833Al.jpg

fiyatı da 120 ytl.

özer saol ilgilendiğin için
ama benim istediğim açık kask fazla boğucu geliyo kapalı kask onun için pek takamıyorum
açık kasklardan önerin var mı ?

ÖZER arkadaşımız da linkleri vermiş ama. bu aşagıdaki kask gayet güzel bence.hemde iyi bir marka,Çin kasklarından değil.
nazi kaskı yerine çenesi açık kask alabilirsin.. hem vizörlü. sinek ve böceklerden korunursun...
43833Al.jpg

fiyatı da 120 ytl.

tam bu modeli inceliyodum üzerine geldin
peki bunun mat olanıyla bu arasında çizilme olayı nasıldır
parlak olanda çizilme olursa çok sırıtır gibi geliyo bana

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Son karar senin ama yine de açık kaskı tavsiye etmiyorum ben. Hiç bir koruyuculuğu yok çünkü açık kaskların. :pale:

bencede LS2 nin görünüşü daha hoş
kullanımı nasıl acaba ikisinin
hangisi rahat ki.
yok mu bu kaskları kullanan arkadaşlar ?

atlantic honda activa zaten motor
öyle ss falan değil gerçi kendi çapında ssdir kendileri ama :)
tın tın gittiğim bi motor onun için açık düşünüyorum
yoksa çok koruduğu söylenemez haklısın
bu arada ameliyat olmuşsun geçmiş olsun
yaraların geçmiştir inşallah?

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
bencede LS2 nin görünüşü daha hoş
kullanımı nasıl acaba ikisinin
hangisi rahat ki.
yok mu bu kaskları kullanan arkadaşlar ?

atlantic honda activa zaten motor
öyle ss falan değil gerçi kendi çapında ssdir kendileri ama :)
tın tın gittiğim bi motor onun için açık düşünüyorum
yoksa çok koruduğu söylenemez haklısın
bu arada ameliyat olmuşsun geçmiş olsun
yaraların geçmiştir inşallah?

Çok sağol, şimdi daha iyiyim. :cat: Belirtmeden geçemeyeceğim, ben tın tın giderken düştüm de başıma bu geldi. Yani tın tınla alakası yok dostum bunun, gerçekten bak buna emin olabilirsin. Çünkü allah korusun insan motosikletten düşerken %90 ihtimalle ilk önce çenesi çarpıyor yere. Açık kasklarda da çene koruması kocaman bir sıfır... Sen 30-40 la giderken de düşsen (ALLAH KORUSUN!!!) sonuç farketmeyecek. Ben 45-50 km civarındaydım. Kaskın izlerine bakıyorum da iyiki kapalı kask kullanmışım dedim kendi kendime...

Yine de sen bilirsin tabiki, alacağın kaskta şimdiden hayırlı olsun. Yere temas etmesin inşallah.

Resimdeki COX marka çenesiz kaskı kullanıyorum ve en kısa zamanda ya çeneden açılır yada tam kapalı kask alacağım.Boğuluyorum falan demeden alışmanı tavsiye ediyorum.Zira kaza geçirmesen bile açık trafikte büyük böcekler tehlikedir.Hatta bazı kuşlar dalışa meraklı oluyorlar.Ayrıca bu kask baya baya Çin malıdır.

resmini koymayı beceremedim bi türlü ls2 nin var bide bu model dha güzel duruyo sanki
kapalı kaskta da şu ls2 cartoonun adı geçip duruyo her yerde bu ara
o nasıl acaba onu kullanan var mı aranızda??
ne dersiniz LS2 ye

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
resmini koymayı beceremedim bi türlü ls2 nin var bide bu model dha güzel duruyo sanki
kapalı kaskta da şu ls2 cartoonun adı geçip duruyo her yerde bu ara
o nasıl acaba onu kullanan var mı aranızda??
ne dersiniz LS2 ye

Geçen gördüm bi arkadaşım almış o LS2 Cartoon kasktan. Fiyatına göre harika ötesi bir kask. Bak o kaskı şiddetle öneririm işte. :cat::wiinkk:

vasco kulaklarını çınlattım heralde kardeş
senin topiğe göz gezdirdim seni arıyom sabahtan beri topic topic
nedir ne değildir kask
sen anlatcan biz alcaz
siyah vizörüde çekmişin
hayırlı olsun

saol suzi, actıgım topıcte tecrubelerımı yazdım, uzun yolda yaptım, 100 110 km hızlarda bile gram ses yok, güneşte siyah vizörü takıyorum gram göz yorması yok, zaten beyaz camıda yokmuş gibi birşey şu yaz gunlerınde buğu gram yok zaten buhar kışın belli olur.

ama sana söyleyecegım tek laf 95 ytl ye bu ıspanyol malı amerikada ecc sertifikası almıs çok rahat bi kask, bağlantı aparatıda çok kullanışlı ve sağlam, açıkçası 1 tane bile şikayetim yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar