Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün İzmir Kısıkköy'de olan bir motosiklet kazası=
Hergün bunun gibi nicelerini değişik yerlerde görüyorum. Yollarda kaza hepimizin başına gelebilir, sizden ricam kask takmayan, kıyafet giymeyen eşiniz dostunuz dahi olsa selam sabahı kesin. belki bir işe yarar (
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen öyle bi istatislik var.sadece kask taktığımda bile kimse bakmıyor full giyinirsem herkes selam veriyor korna çalıyor, bunu yapanlarda full aksesuarlı olanlar.geçmiş olsun
Benim zaten uzun zamandır bireysel olarak yaptığım bi uygulamaydı.. Hepimiz yaparsak belki bi işe yarar
Bu sefer de kesin ''Bunların motorları pahalı, havalarından yanına yaklaşılmıyor.'' gibi gibi şeyler düşünürler ama olsun, denemekte fayda var..
Bu arada güzel konu
Bu selemlaşma zaten motorcular arasında olan bir şey. Ekipman giymeyen, kask takmayan adam hiçbir zaman "motorcu" olamıyor ki. O kişilere ancak "motor kullanan insan" ve hatta belki kısaca "mki" denilebilir. Dolayısıyla selam verilmesi de gerekmez
Geçen gün sıcaklardan bunalmış kaskı çıkarıp e5'te ilerliyodum üstümde tshirt altımda şort.. Yanıma endurocu bi abimiz yanaştı bana bildiğiniz bağırdı 'Ölmekmi istiyosun?' diye. Bende utandım yanyola girip kaskımı taktım.. İnsanlar boş yere kaska monta vs. ekipmana o kadar para vermiyolar ekipman hayat kurtarır.