Kask Takmayan Adama Selam Dahi vermeyin...

Bugün İzmir Kısıkköy'de olan bir motosiklet kazası=

Hergün bunun gibi nicelerini değişik yerlerde görüyorum. Yollarda kaza hepimizin başına gelebilir, sizden ricam kask takmayan, kıyafet giymeyen eşiniz dostunuz dahi olsa selam sabahı kesin. belki bir işe yarar :((

Motosikleti
600RR
demek transalpci bana bu yüzden selam vermedi :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynen öyle bi istatislik var.sadece kask taktığımda bile kimse bakmıyor full giyinirsem herkes selam veriyor korna çalıyor, bunu yapanlarda full aksesuarlı olanlar.geçmiş olsun

"Selam ver, geleneği yaşat" Ama laylaylomsan motorun üstünde adam yerine konulmazsın bile... :bounce:

millet bide koluna takıyor kaskı kafası para etmiyor ki iiiibiinenin. kask ve ekipmanlı sürüşlere devam beyler selamı bitek tam giyinenlere verin

Ben zaten selam vermiyorum.Yolda yanımdan karşıdan bi ekipmanlı geçiyor her seferinde korna çalıyorum selam veriyorum.Ekipmansızsa umrumda olmuyor.

Motosikleti
Cruiser
Benim zaten uzun zamandır bireysel olarak yaptığım bi uygulamaydı.. Hepimiz yaparsak belki bi işe yarar :)
Bu sefer de kesin ''Bunların motorları pahalı, havalarından yanına yaklaşılmıyor.'' gibi gibi şeyler düşünürler ama olsun, denemekte fayda var..
Bu arada güzel konu :)

Apaçiye selam verince adam selamı almak yerine havalara girip uçup gidiyor aralardan
değişik bir reaksiyon göstergeleri mevcut. :bounce:

Bu selemlaşma zaten motorcular arasında olan bir şey. Ekipman giymeyen, kask takmayan adam hiçbir zaman "motorcu" olamıyor ki. O kişilere ancak "motor kullanan insan" ve hatta belki kısaca "mki" denilebilir. Dolayısıyla selam verilmesi de gerekmez:)

Full ekipmana bakmıyorum ama kask yoksa yada yolcuda kask yoksa selam vermiyorum, varsa veriyorum ama çoğunluk selama cevap vermiyor.

Geçen gün sıcaklardan bunalmış kaskı çıkarıp e5'te ilerliyodum üstümde tshirt altımda şort.. Yanıma endurocu bi abimiz yanaştı bana bildiğiniz bağırdı 'Ölmekmi istiyosun?' diye. Bende utandım yanyola girip kaskımı taktım.. İnsanlar boş yere kaska monta vs. ekipmana o kadar para vermiyolar ekipman hayat kurtarır.

Selam allahındır, vermemenin ayıbı sizin. Tabiki demiyorum ki ekipmansız gezsinler, buna bende karşıyım ancak selamı buna göre vermek bence saçmalık .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar