Övmüş müyüz?
Emin misiniz?
Sanki her söylediğime bu forumun ahalisi çok inanıyordu da bu videoda mı olmadı?
Zaten ben ne desem itiraz ve saldırı var.
Uzmanlar, tecrübe coşkunları, her kafadan bir seda çıkıyor...
Bakın ne demiş George Carlin:
"Never underestimate the power of stupid people in large groups"
Slmlr
Brkn
barkın abi her zaman bu böyle oldu olacak değişmeyecek sanırım
her zaman doğr söyleyeni taşlayanda vardır yanlış söyleyeni sevende
bunu bir iktisatçı söylemiş iktisat tarihi dersinde hocam söylemişti isim aklımda değil
insan bencildir hiç bir insan kendi yararından başkasını düşünmez
bunu nereden çıkarttım herkese göre kendi motoru kendi bilgisi paha biçilmez kimsenin yoruma tahammülü yok
tamam arkadaş benim motorumda bana şahane bende ls2 kullanıyorum benim kaskımda sharp dan 4 yıldızlı ama ben bu bilgiyi doğru buluyorum
reklam olabilir arkadaş niye olması iyi kötüyü herkes bilmesi lazım
motorcular o kadar gereksiz bilgiyle dolduruyorki insanları
ya pendikte bi motorcu firma isimi vermeyeceğim insanlara shoie kaskları fiyatını filan gösterip ls2 yi aynı banttan çıkıyo diye 200 liraya yaslıyordu bi arkadaşı zor vaz geçirdim ben diyorum bu kask 100 tl adam inanmıyor nasıl beynini yıkadılarsa sahtedir seninki diyor :S
evet arai çok iyi bi kask bu benim görüşümdür
barkın abiyede bu kask güven vermiş
hiç bir insana bu güne kadar tüm dünya inanmamıştır
barkın abi benim için çok iyi bi motorcudur senin için başkası ama kimseyi burada saçma sapan eleştiremezsiniz
adama shoie ile arai yi karşılaştırsaydınız daha bilgi verici olurdu gibi birşey deseniz eyv. ama bu adam bize bilgi vermek için bu kadar emek harcıyor böyle birşey çıkıyor ortaya (not: keyfinden değil para için diye yazanlar olacak bu adam para kazanıyor bu işten evet çünkü mesleği o ama o sizin bahsettiğiniz yalaka tanıtıcılardan olsa şuan bi çok tv kanalındaydı.)
ama bu emeği " Reklam" "markayı övmüş" vs vs gibi yorumlar kendinize saklansın lütfen bu yorumlar sadece barkın abiyi değil benim gibi onu takip eden seven insanlarıda üzüyor hiç bir motorcu motorcunun düşmanı olmasın herkes birbirinin fikrine emeğine saygı duysun lütfen
saygılarımla...