Birazdanvideoyu indirip link atayım özelden, dayanamadım kimse videosuz kalmasın.Su videoyu seyretmeyi bir basarabilsem,
CERN deki bozonculardan daha fazla bisey bulmus gibi sevinecegim.
Videoyu seyredemedigimden neyi tartistiginizi da anlayamiyorum.:silent:
Övmüş müyüz?
Emin misiniz?
Sanki her söylediğime bu forumun ahalisi çok inanıyordu da bu videoda mı olmadı?
Zaten ben ne desem itiraz ve saldırı var.
Uzmanlar, tecrübe coşkunları, her kafadan bir seda çıkıyor...
Bakın ne demiş George Carlin:
"Never underestimate the power of stupid people in large groups"
Slmlr
Brkn
Sadece her videonun sonunda güvenilirliğinin sorgulanır olduğunu düşündüğünüz Sharp testi derecesini söylemeniz manidar geldi.
Bu forumda (ve tüm motosiklet camiasında) düşündüğünüzün çok çok üzerinde takipçiniz olduğunu bilmenizi isterim. Ben dahil bir çokları programlarınızı TV de ve video sitelerinde takip ediyor ve samimi, bilgili, iyi noktalara dokunan üslubunuzu takdir ediyoruz. Öncelikle "motosiklet sürücüsü olma" bakış açınızı değiştirmediğiniz sürece bu samimi anlatımın devam edeceğini düşünüyorum. Bizim gibi düşünen, bizim ihtiyaçlarımızı bilen bir programcının orada o işi yapıyor olması (tüm maddi ve manevi engellere rağmen) bu forumdaki tüm arkadaşların da kabul edeceği üzere bizim için büyük avantaj olur olsa olsa.
Başarınızın daimi dileklerimle...
Eyvallah,Birazdanvideoyu indirip link atayım özelden, dayanamadım kimse videosuz kalmasın.
Sanki her söylediğime bu forumun ahalisi çok inanıyordu da bu videoda mı olmadı?
Zaten ben ne desem itiraz ve saldırı var.
Uzmanlar, tecrübe coşkunları, her kafadan bir seda çıkıyor...
Bakın ne demiş George Carlin:
"Never underestimate the power of stupid people in large groups"
Slmlr
Brkn
bu nasıl bi zihniyet arkadaşım kaskı 10 kere düşürdün sadece çizik var diyosunda o allahın sana verdiği görme yeteneğinin kısıtlılığından kaynaklanıyor micro çatlak olmadıgını nasıl goruyosun kaskı 1 kere düşürdüğünde micro 1 çatlak oluşursa o çatlak devamlı uzuyor durmuyor büyüyor ama sen göremiyosun çünkü çok ince ne zaman fark ediyosun söliyim kazadan sonra hala hayattaysan ayrıca uzun yıllardan kasıt şansın vardır kaza yapmazsın kaskı düşürmessin kullanırsın arkadaş bu kadar basit açıklaması arkadaşınada burda olsa ödül vercem babası bile takmış kask paylaşma ödülünü taktim edelim onaKaskın belli bir süresi varsa, nasıl aldıkmı pahalısını alıp(Arai gibi mesela) uzun yıllar kullanıyoruz anlamadım?
nolan ncom kaskım var 2007 de aldım 10kez düşürdüm. Şu an vizörü çatlak ama kaskta sadece çizik var.
Bir arkadaşımın shoei kaskı var yaklaşık abartısız 10 yıllık, babası bile takmış.
Barkını çok seviyorum ama özellikle ben kullanıyorum,en iyisi vb...söylemleri yapmak istemese bile reklama kaçıyor gibi.
bu nasıl bi zihniyet arkadaşım kaskı 10 kere düşürdün sadece çizik var diyosunda o allahın sana verdiği görme yeteneğinin kısıtlılığından kaynaklanıyor micro çatlak olmadıgını nasıl goruyosun kaskı 1 kere düşürdüğünde micro 1 çatlak oluşursa o çatlak devamlı uzuyor durmuyor büyüyor ama sen göremiyosun çünkü çok ince ne zaman fark ediyosun söliyim kazadan sonra hala hayattaysan ayrıca uzun yıllardan kasıt şansın vardır kaza yapmazsın kaskı düşürmessin kullanırsın arkadaş bu kadar basit açıklaması arkadaşınada burda olsa ödül vercem babası bile takmış kask paylaşma ödülünü taktim edelim onaolaya bak ya adam ben kaskımı 10 kere düşürdüm sadece çizik var ohhhh barkın bilemedin işte canımada deysin tarzında takılıyor ne insanlar var
![]()
Eyvallah,
indirdim izledim.
Özelden mesaj atacaktim sana ama ne yaptimsa beceremedim.
Burdan tesekkur edeyim.
Sag ol.
Katilmadigim bir nokta var, o da çene açilir kasklarin güvensizligi konusu.
Bunu daha sonra detaylandirmaya çalisiriz,
belki Barkin'da katilip fikirlerini bizimle paylasir.
Offf bu mevzunun sonu arbedeye gider , ben fullface den yanayım şimdiden söyleyeyim ona göre kılıçlarınızı bileyleyiniz
İlk taşı günahsız olan atsın![]()