Kask ile kendinı boğabilen ilk ve tek insan olacaktım.bir bakın.

dün eski MT'ci zydar'ı görmeye gittim.suzuki gn 250 var onda.motoru deneyeyim dedim.tamam dedi ama sehir içi kask'a dikkat ediyolarmış polisler.elemanda kapalı kask var,banada yarım kasklardan verdi çene kısmı açıklardan.taktık kaskı,kemerini bağladım.ama baktımki vizor çizik içinde,önümü göremiyom.camını kaldırdım yukarı o şekil dewam ediyom.hızım 100-110 arası,kafamı hafıften yukarı doğru kaldırdım.kaldırmamla kask camının rüzgara kaplıp geriye kayması bir oldu.kask kemeri sert şekilde boynumu sıkmaya başladı ve resmen nefesimi kesti.o sıradada tatlı bir virajin ortasındayız,motorumu düzelteyim kaskımı düzelteyim derken yolun kumlu tarafında kaya kaya zor durdum.boynum kıpkırmızı olmuştu.boynum kırılcak zannettim.bu kaskların böyle kötü yanı varmı yoksa bunu bir tek benmi başarabildim ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bilgim yok fakat sanırım sen başarmışsın tebrikler :p
kazasız belasız sürüşlerin yanında rhaat sürüşler dileğimle
inş ilkve son rahatsızlığın olur...

sevgiler

ek olarak
Komutan içkiyi yasakladı ve duvara "Alkol öldürür" diye yazdırdı.
Ertesi sabah, bu yazının altına bir cümle eklenmişti:
"Asker ölümden korkmaz".

sözüne bayıldım süpermiş

geçmiş olsun dostum zoru başarmıssın bea zaten trafik magandaları yetiyor birde kendimizi intahar etmeyelim :p

Geçmişş olsun kardeşim :) dikkat et böle şeylere üzme bizi :rendeer:

Sene 85 filan o dediğiniz kasktan PTT ciler kullanırdı başka kimse takmazdı,sarı renkli olurlardı.Ben kırmızı olanından sipariş etmiştim,dışı polyester içi sünger ucuz basit bir şeydi zaten iyisini de ancak yurt dışından ısmarlardınız.
Kimsenin kask takmadığı o yıllar da ben takardım.O yüzden(atom karıca diye bir çizgi filmden esinlenerek)ATOM ismini takmışlardı bana.

Mobilete binerken pek uçmuyordu ama javadayken sürat arttığı için benzer sorunla bir kaç kez karşılaştım.Sebebi o zamanlar sigara içiyordum,giderken sigara içmekte bayağı keyifli olurdu(sigarayı bırakalı 7 sene oluyor) vizör kalkıkken sigara içilebildiği için bu sonuç kaçınılmaz oluyor.

yahu dostum simirnof..valla sana helal olsun zoru basarmissin hee..gecmis olsun genede..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş eğer başına tam oturmassa oluyo benim kaskımda fullface değil bazen öncamı kaldırdığımda benzer anlar yaşıyorum :) özellikle boğaz köprüsünde :)

vallaha kapalı kaskta vizörü açtığımda uçacak gibi oluyooo geçmiş olsunn

hiç de zor bir iş değil, kendinize uygun kask takin diye boşuna demiyorlar. ucuz atlatmişsin umarim deneme sürüşü için bile olsa kendine uygun bir tam kapali kasktan şaşmazsin bundan sonra.

safabet vb taklirt kasklardan uzak durun arkadaşlar... Bende Lazer var Cox Var vizorde en ufak cizilme vb yok... Biraz paraya kıymak lazım kask alırken... Geçmiş olsun...

aynı şey bana tam köprüden gecerken oldu barborasa gelene kadar hem o baskı hemde rüzgardan gözümden dökülen yaşın haddi hesabı yok eger biraz dikkatsz olsaydım ole bi basınçla kaskın arkaya atmasından kafamı hiç sansım kalmazdı köprüden uçmamak için:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar