Kask ile kendinı boğabilen ilk ve tek insan olacaktım.bir bakın.

ama tamamen surucunun arkasına saklanırsan önmünü görmen mümkün olmaz ve virajlara girme durumunda surucu ile aynı anda yatman gerekirken sen geç yatarsın.buda sürücüyü zora sokar.umarım anlatabilmişimdir çünkü 2-3 gündür sıcaktan beynimin çok az bi kismini kullanabiliyom :queen::queen::queen:

benim viraja yatmam için yoluo görmeme gerek yok. ben zaten artçılık olayını baya kaptım

ALPERM arkadaşa

:rendeer: Yazdıklarımın birkaç kişiye dahi faydası olsa beni fazlasıyla mutlu eder. Teşekkür ederim .Motosiklet bence en büyük zevklerden biri bu haytta. Ben bisiklette bile rüzgarı hissettiğim için mutluyum, o his harika. Kimbilir motosiklette nasıldır. Ve riskler açısından bisiklette olabileceklerin EN AZ 10 katı risk motosiklette en zararsız olan riskler, bir de zararlı olan ihtimalleri düşünürsem, daha da uyarıcı yazılar yazmak istiyorum. Hele yolda yanlış ve dikkatsiz sürücüleri görünce daha da üzülüyorum. Arkadaşlar, kazasız, belasız, keyifli ,sağlıklı sürüşler dilerim hepinize.
:cat:UOTE=alperm;732903]Ben bu boyun agrısını oyle bi biliyorum ki, gercekten cook fena. Fıtık yuzunden (agrılarım azalınca) artık ayda bir iki kez zor biniyorum motora:salut:. kumkum arkadasımızın bu konuyla ilgili detaylı bir yazısını okumustum herkese tavsiye ederim okusun, smirnouf sana da gecmiş olsun, ucuz atlatmışsın...[/QUOTE]

arkadaşlar o kask kafadan geriye gittigine göre büyük olmalı, normal bir şekilde oturan kaskın geriye rüzgarda vizör açıkken dahi kayabilicegini sanmıyorum,
ha yüksek süratlerde tabiki kayar zaten yüksek süratte vizör kapalı gidilmeli toz kaçar, böcek gelir, taş gelir sakat durumlar oluşur buyüzden dşük hızlarda açık tutulmalı vizör.

benim viraja yatmam için yoluo görmeme gerek yok. ben zaten artçılık olayını baya kaptım

ne kadar iyi olduğunu düşünsende bunun onla fazla bi alakası var.önünü gördüğün takdirde sürücü ile aynı anda yatarsın ama önünü görmezsen ilk önce sürücü yatar,sen surucunun hareketlerinden virajın oldugunu anlarsın ve ardından yatarsın.yani sürücüden bir süre sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar