- Konu Yazar
slm arkadaşlar suzuki freewind xf 650 motor aldım 2.el almışken bakım yaptırim dedim yan dükkanım kawazaki piago servisi herneyse abimle söktük temizledim buji fln taktık diger motorlar gibi sanıyodum daha önce çok sökmüştüm ama bu motor farklıymış o günden sonra motor ayar tutmadı hortumları karıştırdık çaglayanda bi ustaya götürdüm yaptım dedi ertesi sabah calıstırdım gene tekliyo motor sonra araştırdım kim yapabilir diye maslak oto sanayide büyük motorları yapan biyer varmış oraya götürdüm oda yaptım gel al dedi 145ytl çaglayana verdim 270 de maslaktaki ustaya hala sorun aynı düzelmedi ben para babası degilim şimdi yandaki ustamla yapmaya çalışıyorum anladımki motordan cakan usta yok motor çift karbiratörlü çift bujili tek silindir li sanırım belli devire kadar tek karbiratör çalışıyo sonra 2.si çalışıyo bu karbiratör hortumlarının şemasını falan arıyorum yada bu motorun aynısından olupta yardımcı olucak bir arkadaş varmı?artık şu ustaya götür fln demeyin 3 usta da yapamadı hepside birbirinden iyi altı üstü hortumları karıştırdık ben etiler armutludayım bana yakın bu motordan varmı?suzuki servisini arıyorum şuan telden belki şemasını tarif ederler çıkmazdayım valla
ale: