- Konu Yazar
Ustalarım arkadaşlarım herkese keyifli sürüşler iyi günler. Ben Lise çağlarından beri Honda kinetic ve son 7-8 senedir dönem dönem mondial zn-125 ve 125 lik manuel vitesli motosiklet süren motorsiklet keyifçisi birisiyim. Hayatımda acelem olmadığı sürece araba ile bile hız yapmışlığım yoktur ve sakin birisiyimdir. Fakat kullandığım araç seri olmalı ve bana güven vermeli.Boy 1.78 kilo 90 civarı birisiyim.Tarz olarak chopper-cruiser motorlara ilgim var. Daha önce madeni yağ firmasında çalışırken başladı hayranlığım ve 1-2 ay içinde bir motor almayı düşünüyorum. Bütçem 10000 civarı 2000 civarı da ekipmana ayırdım ki daha eşimin ekipmanları için ilave bütçe yaratacağım. Eğer içime sinen bir motor bulursam biraz daha arttırabilirim.
Şimdi geleyim kararsızlık noktama... Öncelikle motorsiklet çevrem pek olmadığından çok detaylı bilgim yok. Ama İzmirde kullanacağım ve uzun yolda da kullanacağım için genel itibarıyla hava soğutmalı önermedi kimse bana. Hep sıvı soğutmalı bak dediler. Sürekli video ve yorum takip ediyorum aylardır. Ama ne izlesem kafam karışıyor. Son olarak Gv250 Lifan ve Daystar a kadar indirmiştim seçenekleri ki bir şekilde kawasaki EN500 ile tanıştım ve fikrim ona kaydı.
Bu arad dip not elim anahtar tutar ve kullandığım herhangi bir aracı yolda bırakmayacak kadar tamir etmek için sorar araştırır ve çabuk öğrenirim.
Şimdi asıl sorum şu: yeni model Kore mi eski model Japon mu?
Çok uzattım farkındayım ama genel olarak bu detayları öğrenmek istiyorsunuz. Herkese sevgiler saygılar...
Şimdi geleyim kararsızlık noktama... Öncelikle motorsiklet çevrem pek olmadığından çok detaylı bilgim yok. Ama İzmirde kullanacağım ve uzun yolda da kullanacağım için genel itibarıyla hava soğutmalı önermedi kimse bana. Hep sıvı soğutmalı bak dediler. Sürekli video ve yorum takip ediyorum aylardır. Ama ne izlesem kafam karışıyor. Son olarak Gv250 Lifan ve Daystar a kadar indirmiştim seçenekleri ki bir şekilde kawasaki EN500 ile tanıştım ve fikrim ona kaydı.
Bu arad dip not elim anahtar tutar ve kullandığım herhangi bir aracı yolda bırakmayacak kadar tamir etmek için sorar araştırır ve çabuk öğrenirim.
Şimdi asıl sorum şu: yeni model Kore mi eski model Japon mu?
Çok uzattım farkındayım ama genel olarak bu detayları öğrenmek istiyorsunuz. Herkese sevgiler saygılar...