Kararsız Kaldım

önceklikle bazılarına gereksiz gelicek bu konu icin şimdiden herkezden özür diliyorum ve konuyu acıyorum

Sevgili Mt Forum ben 1 senedir ybr 125 kullanıcısıyım ama gecen hafta kaza yaptım ve motoru yegenıme verdım kullansın dıye motorumu cc olarak gelistrmek istiyorum ama race tipi almayı dusunuyorum Ve bu motoru 2-3 sene kullanıcam ona gore yardım ederseniz sevinirim

Aklımdaki Motorlar Sunlar

Cbr 125 5.500 YTL
Yzf R 125 9000 YTL
Hysoung Gt 250 8.850 YTL
Kawa. Ninja 250 5.500 Euro
Aprilla Rs 125 5.400 Euro

Veya 2. el Derbi Gpr 125

Ben alıcagım motoru 2-3 sene kullanıcagım ve 2. el mi sıfır mı alsam kararsız kaldım ona gore tercihlerde yardım ederseniz tesekkur ederim..

Hysoung Gt ya da Kawasaki Ninja, bence 125 lik bir motordan sonra yine ayni hacimli bir motor seni acmayacaktir. 2-3 sene kullanamazsin yani.

Aralarındakı fiyat farkı olmasa kesinlikle ninjayı tercih ederim ama kısmet bakalım ne olucak..Bide 0 alırsam daha iyi olur degil mi ? Cunku ben bu motoru en az 2-3 sene kullanıcam

Mersin İl Temsilcisi
Sıfır Gt250 R Alacağınıza 2. El Bir Gt 650 Alın ;)

Saol arkadasım ama benim eniştem motorla ugrasıyor eskı race cilerden kendısının cogu yerınde platın var ve benım normal bırı olmadıgmı bılıyor neyse babamın kanına gırmıs :cherry: ve bana 22 yasına kadar 600 cc ve ustu yasak :)neyse 3 sene var dayancaz artık

beyler

hyo gtr 250 / ninja 250 arasında kararsız kaldım

bu ıkı motoru kullanmıs arkadasların yardım ıstıyorum ve yedek parca fıyatı konusndada yardım beklıyorum sımdıden tesekkurler :)

önceklikle bazılarına gereksiz gelicek bu konu icin şimdiden herkezden özür diliyorum ve konuyu acıyorum

Sevgili Mt Forum ben 1 senedir ybr 125 kullanıcısıyım ama gecen hafta kaza yaptım ve motoru yegenıme verdım kullansın dıye motorumu cc olarak gelistrmek istiyorum ama race tipi almayı dusunuyorum Ve bu motoru 2-3 sene kullanıcam ona gore yardım ederseniz sevinirim

Cbr 125 5.500 YTL
Yzf R 125 9000 YTL
Hysoung Gt 250 8.850 YTL

Veya 2. el Derbi Gpr 125

Ben alıcagım motoru 2-3 sene kullanıcagım ve 2. el mi sıfır mı alsam kararsız kaldım ona gore tercihlerde yardım ederseniz tesekkur ederim..

Kesinlikle ninja 250r derim :cat: bende ninja 250R kullanıcısıyım 1 ay oldu alalı motoru şu anda rodajda oldugum için pek bilgi weremicem ama kullanımı çok rahat hele şehir içinde çok konforlu oturma şekli felan süper:mrgreen: 5500 euro olduguna bakma :) eğer elinde nakit güzel bişey warsa 10 milyar gibi anlaşabilirsin bayi ile :) şu anda sanırım motorun fiyatı 11.3 milyar:p 2-3 sene kullanıcaksın kesinlikle kawasaki derim japondan şaşma :cat::cat: kolay gelsin :cat:

1.Kawasaki 2.Hysoung

++ katılıyorum arkadaşa :)

Enişten madem motorla uğraşıyor, eskiden de binmişsin motorsiklete az çok biliyorsundur motorun temizliğini, 2.el bir ninja al, bak keyfine. Kesinlikle Yamaha'da olsa 125 alma, 2-3 sene sabır etmen zor olur.

misal : tekirdağdan http://www.sahibinden.com/2008_model_kawasaki_250r_ninja_siyahWQQaXQQ11575134WQQpXQQdisplayitem

fiyat 9 milyar üstüne 1 milyar daha eklesin 0 alsın ne gereği war :cat:

Aralarındakı fiyat farkı olmasa kesinlikle ninjayı tercih ederim ama kısmet bakalım ne olucak..Bide 0 alırsam daha iyi olur degil mi ? Cunku ben bu motoru en az 2-3 sene kullanıcam

doğru tercih yapıcağına eminim :cherry:

Son düzenleme:
Ninja yı Supersport kategorisine sokmuyorum... Oturus pozisyonu Dik olduğundan dolayı ; Bayanlara daha cok yakıstırıyorum !

Cbr 125 5.500 YTL
Yzf R 125 9000 YTL
Hysoung Gt 250 8.850 YTL

Veya 2. el Derbi Gpr 125

anlaşılan 0 km motor düşünüyosun euro olaları alma bence çok pahalalı (paran varsa ayrı tabi) hyo yada cbr al bence

diyer markaları anladımda derby ne iş hangi düşünce ile seçenekler arasına ekledin merak ediyorum ben senin yerinde olsam hyosungu tercih ederdim.

s&t kanunı gt250r hem enjeksıyonlu hem ırı govdesı performans tatmınkar karar senın

cbr o paraya değmez yzf 9000 etmez rs 125 ide kolay müşteri bulamazsın önce hyo sonra kawa hyoyu tercih et bence

250 CC :S Alıcaksan Ki Bu Sana Pek Bir Zevk Farkı Veremiyecek Diyecegim Tek Şey Bence Sen Babanın Kanına Gir 600 CC :) Devam et

Cbr 125 5.500 YTL
Yzf R 125 9000 YTL
Hysoung Gt 250 8.850 YTL

Veya 2. el Derbi Gpr 125

sanırım sen motora yeni bailayacaksın hayırlı uğurlu olsun :cat:
cbr 125r görüntüsü olarak seni çok sıkıcak bi zamandan sonra
Yzf R 125 te görüntüsü olan ama performans olarak 125r la aynı kefeye gelicek
kalıplı bir motorun olucak ama cıbır yavrusuyla eşit gidecek buda seni sıkar:cat:

hyo (st & kanuni oldu şimdi) gt 250 r aslına bakarsan içlerindeki en iyi makina
neden dersen aralarındaki en kalıplı en torklu makina (diceksin kawa 10 15 km daha hızlı +1 vites var oynamak için hiç gerek yok o kadar para vermeye hemde z moto pahalılığına) hemde peşin cash paraya kadıköyde 8250ye veriyolar st olsun hyo olsun aynısıkı pazarlıkla 8000e alırsın:cat:
kawa 250 ninja saydığın 6 motosiklet içinde racing oturuş pozisyonu olmayan bir motordur cbr 125r la beraber hyola hemen hemen aynı performansa sahip z-moto'nun parça ve bakım pahalılığı ayrıca satıştaki fark az değil (diceksin hyo krank kırıp ediyor evet ama kırıyordu 2006 modellerinde fabrika hatasını fark etti 2007de motor renklenirken motorun iç kısmıda yenilendi bunun için yağsız bırakırsan kırar o başka rodajda çok önemlidir :cat: )
aprilla rs 125 ve derbi gpr'ı bu listeye sokma derim nedeni ise açık bunlar 2 zamanlı pist motorlarıdır özellikle aprilla ile 600lük bir motorla son hızına kadar başabaş bir mücadele verebilirsin iyi bir pilotlukla ve hafiflikleride seni diğer motorlar gibi yüksek hızlarda viraj yapmanı engeller yola tam oturmaz o kadar kısaca kontra tekniklerini iyi bilmen gerek iyi bir dönüş için bunlarda :cat: senin için güvenli olmayacaktır hemde listede adı geçen 4 motordan çok daha fazla yakıt sarfiyatı olucaktır belli bir kmden sonrada rektefiye yapmak canını belki sıkabilir(performans felan değişmiyor ama sonuçta motorun açılıyor içindeki parçalar değişiyor felan feşman)

kısacası olay budur düşün taşın kararını sen vericeksin yinede ama iyi düşün:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar