Kararsız Kaldım

sana sadece kavasaki 250 r diyorum başka bişi demiyorum inan çok araştırdım o motoru pişman olmazsın:cat:

Ninja yı Supersport kategorisine sokmuyorum... Oturus pozisyonu Dik olduğundan dolayı ; Bayanlara daha cok yakıstırıyorum !

:) Kusura bakma ama bizde cbr 125'i motosiklet kategorisine sokmuyoruz daha çok bisiklet gibi böyle bir yerlere varılmaz, 600f'inde oturuş pozisyonu dik bayanlara göremi :)

İnsanları yanıltmayalım, kedi ciğer hesabı ucuza kaçıyor çünkü

Sonuç olarak ben 4000km'dir kullandığım için kesinlikle önerebilirim, ama bu fiyatla da orantılı

1. Kawasaki ninja 250r
2. Hyosung gt250r -
3. Honda CBR125(Boy kilo sırıtmıyorsa)

cbr yi listeden attım arkadaslar :) boyum 1.85 kilo 84 arkadasın cbr de denedım bıraz buyuk kaldım :) :cherry:

cbr yi listeden attım arkadaslar :) boyum 1.85 kilo 84 arkadasın cbr de denedım bıraz buyuk kaldım :) :cherry:

O zaman geriye tek seçenek kalmış tabiki kawa bana kalırsa 2. el al ama güvendiğin bir yere ustaya gösterdikten sonra 2.el alırsan daha az zarar edersin. Eğer ki 3-4 yıl değiştirmeden kullanırım diyorsan kesinlikle "0" almak daha mantıklı. Ben 7 ay'dır kullanıyorum seneye 600cc kategorsine geçmeyi düşünüyorum.

Benim boyum 1.92 kilom 90 sırıtıyor diyende beri gelsin..

Son düzenleme:
Yakıt, performans, tatmin açısından toplamda Kawasaki Ninja derim.
Birçok sitede en iyi yakıt ekonomisine sahip spor motosiklet olarak geçiyor. Ekteki adresi incelemeni tavsiye ederim

http://www.ridermagazine.com/output.cfm?id=1744003

ninja nasıl az yakıyor nija kullanıcılarına sorduğum kadarıyla km de 150-160kuruş yakıyor diyorlar.Açıkcası az gelemedi bana.

boy 1.85 ise bence hyusong almalısın kalıbına uygun motor o bence.Ayrıca fiyatıda uygun.Genede tercih meselesi tabi para sorunun yoksa kawa olabilirsin.:cat:

Dostum selam şu an ben de daha 600 km de üstünde muzzy egzos zenon far tank ped olan bir kawasaki ninja 250 r var. Motor tek kelime ile sıfır sayılır eğer düşünürsen özelden mesajlaşalım.Saygılar.

:) Kusura bakma ama bizde cbr 125'i motosiklet kategorisine sokmuyoruz daha çok bisiklet gibi böyle bir yerlere varılmaz, 600f'inde oturuş pozisyonu dik bayanlara göremi :)

İnsanları yanıltmayalım, kedi ciğer hesabı ucuza kaçıyor çünkü

Sonuç olarak ben 4000km'dir kullandığım için kesinlikle önerebilirim, ama bu fiyatla da orantılı

1. Kawasaki ninja 250r
2. Hyosung gt250r -
3. Honda CBR125(Boy kilo sırıtmıyorsa)

doğan sadece fikrini söylemiş ama sizin yaptığınız çamur atmak olmuş bence motoruna göre değer veiliyorsa millete 600f'i olan bi kız motoruna binen biride size aynı şeyi yapma hakkı var demektir bu durumda :cat: (ki 125r km olarak sizin ninjanızdan daha uzun bir yol katedebilecektirde dayanıklılık olarak...)
evet ninja 250 iyi bir makina arkasında japon kalitesi var ama şuda var ilk hyo olarak gelen makinayada iyi bakmak gerek
eğer ninja 250 r ilk gelseydi emin ol oda krank kırıcaktı insanlar büyük motor gibi kullanıp zorlayacaklardı ve şimdiki gibi sonradan millet aklını başına devşirecekti o zamanda hyosung yada st&kanuni daha iyi olucaktı aynı kalitede yer alıcaklardı kusursuz o zaman ne olucaktı...
bak marka savunmak gibi olmasın aynı muhabbetti sürdürmek istemiyorum ama fikrimi söyledim...
ilk sayfada izlenimlerimi vs hepsini yazdım kendime ait bir motorda yok ama bahsedilen motorlardan hepsinide kullandım (2 zamanlılar hariç ve 600f le 600rr da kullandım) genel olarak daha objektif bir bakışla yaklaştım olaya...

haydaa bnde cbr 125 düşünüodum bnmde boy 1.86 kilo 85 bndemi fazla büük kaçarım..

evet arkadasLar abim ben babam olaraktan :p 2 saattir ninja 250/rs125/gt250r ye bakıyoruz bu cumartesi bayilerine gidip tek tek incelicem motoru..

Arkadaslar bu 3 motorun yedek parca durumları hakkındada benı aydınlatırsanız sevınırım cok pahalımıdır kac gun beklerım vb. konularda...

doğan sadece fikrini söylemiş ama sizin yaptığınız çamur atmak olmuş bence motoruna göre değer veiliyorsa millete 600f'i olan bi kız motoruna binen biride size aynı şeyi yapma hakkı var demektir bu durumda :cat: (ki 125r km olarak sizin ninjanızdan daha uzun bir yol katedebilecektirde dayanıklılık olarak...)
evet ninja 250 iyi bir makina arkasında japon kalitesi var ama şuda var ilk hyo olarak gelen makinayada iyi bakmak gerek
eğer ninja 250 r ilk gelseydi emin ol oda krank kırıcaktı insanlar büyük motor gibi kullanıp zorlayacaklardı ve şimdiki gibi sonradan millet aklını başına devşirecekti o zamanda hyosung yada st&kanuni daha iyi olucaktı aynı kalitede yer alıcaklardı kusursuz o zaman ne olucaktı...
bak marka savunmak gibi olmasın aynı muhabbetti sürdürmek istemiyorum ama fikrimi söyledim...
ilk sayfada izlenimlerimi vs hepsini yazdım kendime ait bir motorda yok ama bahsedilen motorlardan hepsinide kullandım (2 zamanlılar hariç ve 600f le 600rr da kullandım) genel olarak daha objektif bir bakışla yaklaştım olaya...

:) Yazımda arkadaşın yaptığı yanlışı belirttim benim aynı düşünceyi savunduğumu nerden çıkarıyorsunuz ki benim için scooter'de motosiklettir ss'de mobilet'te veya x marka şu marka bunu tartışmayalım konu bu değil,

Fiziksel imkanlarım uygun olsaydı gider 125cc alırdım. 1 yıl sonrada 600cc'ye geçerdim bu kadar masrafa ne gerek var aradaki mantığı yakalamak önemli olan, maalaesef krank kırmayacak(yağsız bırakmak dışında) çünkü devir kesici bulunuyor :)

Daha önceki yazılarımda yazmıştım, Distribütör davaları sırasında gördüğüm kendi markası arkasında durmayan üreticinin ürettiği motosiklete ben binmem,
bunu kawasaki yapsın onuda almam.

Konu tamamen objektif

Saygılar.

arkadaslar bu aprilla rs 125 - kawasaki ninja 250 - hyo gt 250 r yedek parcaları konusunda benı aydınlatmanızı beklıyorum ..

arkadaslar bu aprilla rs 125 - kawasaki ninja 250 - hyo gt 250 r yedek parcaları konusunda benı aydınlatmanızı beklıyorum ..

aprillanın türkiyede hiç bir distüribitörü yok çok sıkıntı çekebilirsin bu yüzden bu motora pek olumlu bakmanı tavsiye etmem hemde 600lük bir makina seviyesinde olduğunu zaten belirttim sana masraflarıda cabası...
kawasaki hyo(yada yeni adıyla st&kanuni) parça sıkıntısı çekmezsin hyo'da bazen çok ucuz parçalar bazı yerlerde olamayabiliyor gereksiz satışı olmaz vs diye kawasakidede her parçanın stoğunu bulamazsın 4 büyüklerde hiç bi zaman fazla stok tutulmaz çoğu zaman parçalar 1 hafta kadar beklenir genel olarak ama sorun yaşamazsın hiç birinde hepsi az çok aynı yani:cat:

Yaw dun cok baktım ailecek motorlara:mrgreen: Babam aprila diyor baska bısey demıyor :mrgreen: hyo yu unut dıyor..Sanki motoru kendi sürcek ama oda haklı o kadar para verıcek kendı kafasına gorede iyi bir makina almak istiyor ki kendine sürcek saten haftada bir-iki gün...:cherry:

Yani anlicagnız babam illada aprilla diyor Neyse su aprila nın benzinden baska sıkıntısı olurmu ? Olursa Ne kadar masraflı ne kadar sorunlu olur..:cat: Son noktayı her zamanki gibi aiLem koycak sanırsam yasımız oldu 19 ama sozumuz gecmiyor :/ :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar