Ninja yı Supersport kategorisine sokmuyorum... Oturus pozisyonu Dik olduğundan dolayı ; Bayanlara daha cok yakıstırıyorum !
cbr yi listeden attım arkadaslarboyum 1.85 kilo 84 arkadasın cbr de denedım bıraz buyuk kaldım
:cherry:
Yakıt, performans, tatmin açısından toplamda Kawasaki Ninja derim.
Birçok sitede en iyi yakıt ekonomisine sahip spor motosiklet olarak geçiyor. Ekteki adresi incelemeni tavsiye ederim
http://www.ridermagazine.com/output.cfm?id=1744003
cbr yi listeden attım arkadaslarboyum 1.85 kilo 84 arkadasın cbr de denedım bıraz buyuk kaldım
:cherry:
Kusura bakma ama bizde cbr 125'i motosiklet kategorisine sokmuyoruz daha çok bisiklet gibi böyle bir yerlere varılmaz, 600f'inde oturuş pozisyonu dik bayanlara göremi
![]()
İnsanları yanıltmayalım, kedi ciğer hesabı ucuza kaçıyor çünkü
Sonuç olarak ben 4000km'dir kullandığım için kesinlikle önerebilirim, ama bu fiyatla da orantılı
1. Kawasaki ninja 250r
2. Hyosung gt250r -
3. Honda CBR125(Boy kilo sırıtmıyorsa)
doğan sadece fikrini söylemiş ama sizin yaptığınız çamur atmak olmuş bence motoruna göre değer veiliyorsa millete 600f'i olan bi kız motoruna binen biride size aynı şeyi yapma hakkı var demektir bu durumda :cat: (ki 125r km olarak sizin ninjanızdan daha uzun bir yol katedebilecektirde dayanıklılık olarak...)
evet ninja 250 iyi bir makina arkasında japon kalitesi var ama şuda var ilk hyo olarak gelen makinayada iyi bakmak gerek
eğer ninja 250 r ilk gelseydi emin ol oda krank kırıcaktı insanlar büyük motor gibi kullanıp zorlayacaklardı ve şimdiki gibi sonradan millet aklını başına devşirecekti o zamanda hyosung yada st&kanuni daha iyi olucaktı aynı kalitede yer alıcaklardı kusursuz o zaman ne olucaktı...
bak marka savunmak gibi olmasın aynı muhabbetti sürdürmek istemiyorum ama fikrimi söyledim...
ilk sayfada izlenimlerimi vs hepsini yazdım kendime ait bir motorda yok ama bahsedilen motorlardan hepsinide kullandım (2 zamanlılar hariç ve 600f le 600rr da kullandım) genel olarak daha objektif bir bakışla yaklaştım olaya...
arkadaslar bu aprilla rs 125 - kawasaki ninja 250 - hyo gt 250 r yedek parcaları konusunda benı aydınlatmanızı beklıyorum ..