İnsanlara alternatif sunmanın neresi kötü anlamadım ki :silent: neyse hevesim kursagımda kaldı ama gezimiz güzel geçicek inş. arkadaşlar
çalışıyorum gencler...size iyi eğlenceler...kaybolmayın he oralarda...
Akileos bilir orada ne kadar taş ocağı varsa girmişliği bekçilerden zopa yimişliği var...
geçen ki gezide baktım bu iki şaban(2rule ve Akileos) kaptırmışlar gidiyorlar...Onları durdurmak adına bende köklemiş vaziyetteyim...adamlar nasıl gözleri dönmüş gibiler ama...Karınca yuvası hesabı kamyonlarla aynı psikolojide Taş Ocağına girmekteler...:mrgreen: zor çevirdim kırıkları tam kapıda...o karmaşada...
Ana Kraliçe Kamyona gidiyorlardı herhal...:queen:
bizede rehper lazımdı be:bounce:
Kılavuzunuz Akileos olmasın yoğsamm...
Avkan abim sizi yüreğinizin istediği yere götürür...:rendeer:
hadi bakalım şu köftelerden bizde yiyelim bu hafta:rendeer:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:http://www.kiyamet2012.com/ Nasıl olsa az kaldı.Devam.:bounce:
valla oyun bozanlık yapmak istemem ama benım canım mangalda sucuk cekıyor belki köfteciyi kandırırım da mangala iki kangal sucuk attırırım :wiinkklmadı kendım yaparım uyar değilmi dostlar:rendeer:
köfte bahene Karadeniz...dostluk...muhabbet...orman...doğa şahane...
oraya gidipte köfteden başka bişey yemeyin ama ...
http://www.kiyamet2012.com/ Nasıl olsa az kaldı.Devam.:bounce:
hala kim nereye gidiyor anlamış değilim tarih ne? saat kaçta,
belki bana uyar bende gelirim:rendeer:
hala kim nereye gidiyor anlamış değilim tarih ne? saat kaçta,
belki bana uyar bende gelirim:rendeer:
sen pazar sabah 10 da levent bp de ol gerisine karışma:rendeer:
pazar gunu karaburuna gıdıyoruz levent bp buluşulacak:cat:
çalışıyorum gencler...size iyi eğlenceler...kaybolmayın he oralarda...
Akileos bilir orada ne kadar taş ocağı varsa girmişliği bekçilerden zopa yimişliği var...
geçen ki gezide baktım bu iki şaban(2rule ve Akileos) kaptırmışlar gidiyorlar...Onları durdurmak adına bende köklemiş vaziyetteyim...adamlar nasıl gözleri dönmüş gibiler ama...Karınca yuvası hesabı kamyonlarla aynı psikolojide Taş Ocağına girmekteler...:mrgreen: zor çevirdim kırıkları tam kapıda...o karmaşada...
Ana Kraliçe Kamyona gidiyorlardı herhal...:queen:
lastiği patlayan komyonu sölicektim..len sen ne anladın..yolu bilmiyozmu sandın..:queen::queen:
Hacı var ya Temel Fıkrası diye bir kavram var ya...yani direkt sen...:queen:
güzel insan akoş...
kanka buluşmada yolda karşılaştık kafamda kask vardı ya sana tam sarılamadım hacım...Hakan abiyede...