birde resimleri görsek dostum.
kanuniden uzak durun... ilk scooterim bir kanuni idi. ben çok çektim siz çekmeyin...
kanuni diye aldım ama benim motorumda mi sorun var sanki motoru yolda bırakcamkanuni rokko 150 yi kullanan var mı.nasıl bir motor almayı düşünüyorum ama gücü 7.88hp olarak yazıyor.sanki performansı biraz düşük gibi.
bu motor da kanuni nin yeni açtığı fabrikada üretilmiş herhalde.
kanuni diye aldım ama benim motorumda mi sorun var sanki motoru yolda bırakcam
bu motoru aldım almaz olaydım aldığım günden beri servisteyim bişeyde yapamıyorlar.fabrikayı aradım ordanda cevap yok en sonunda motora benzin döküp yakacam.motorun özellikle ön tarafı ve göstergelerin olduğu yerden acayip sesler geliyo.sanki motor parçalancakmış gibi.ya bana bozuğu denk geldi.performans sorunu yok çekişi gayet güzel.tek sorunu o sesleri kesememek buda insanın sinirlerini bozuyorkanuni rokko 150 yi kullanan var mı.nasıl bir motor almayı düşünüyorum ama gücü 7.88hp olarak yazıyor.sanki performansı biraz düşük gibi.
bu motor da kanuni nin yeni açtığı fabrikada üretilmiş herhalde.
kanuniden uzak durun... ilk scooterim bir kanuni idi. ben çok çektim siz çekmeyin...
Kanunİ Rokko Rengİ Ve Ön Yapisinin GÜzel OlduĞu İÇİn Aldim
Ama . . .
ArkadaŞlarin Şİkayetlerİnİ Okuyunca Anladimkİ Bu Komularda Yalniz DeĞİlİm.motorun ÖnÜnden Gelen Tikirtilar Zannederİm Plastİk Aksamlardan Gelİyor.yan Panjur Dan Şİkayetİm Oldu,ve En Son Olarak Bu AkŞam Servİse GİttİĞİmden ÖĞrendİm AraŞa Jantin EĞrİ OlduĞunu Ne Yapali Her GÜzelİn Kusuru Var Dİyecem Ama
Alali 15 GÜn Oldu Bu Kadar Olamzkİ Dedİrttİrİyor