Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

NicemaN' Alıntı:
beyler benim motosiklet yine aynı şeyi yaptı ilk aldığımda üzerinde bulunan akü arızalı değiştirildi yine arızalı dün yani cumartesi yine değiştirildi o aküde arızalı bugün akşam park ettiğim yerde yerini değiştirmek istedim marş a bastım motor gığğkk dedi kaldı.... şimdi ben ne yapim herkesin motor unda bi problem yokken benimkine sürekli arızalı akülermi denk geliyor ??? 3 tane akü arızalı ise bu işte bi terslik var bıktım artık motor u sırtımda taşımaktan birileri gelip bana sırtımda taşımıyacağım motor markası söylesin artık kanuni nin servis güvencesinide istemiyorum yedek parça garantisinide istemiyorum birileri bana sırtımda taşımıcak bi motor önersin başkada bir isteğim yok....

abi büyük geçmiş olsun...yalnız sen chek up filan yapacaklar diyodun ne oldu
birde üç aküde aynı sonucu veriyosa senin altenatöründe bir problem vadır
çünkü demekki şarj dinamasu aküyü şarj etmiyo aksine motor çalışmasına ramen
ışık ve göstergeler akü ile çalışmaya devam ediyodur benim kanaatimce ama
sen yinede chek up yaptırmaya bak inşallah sorununu bir an önce çözersin...:wiinkk:

abiler galiba bizim motorun menşeyini buldum tesadüfen birde siz bakın
gerçi motor ile ilgili fikrim değişmedi mayısta inşallah alıyorum....

@hmedim' Alıntı:
abiler galiba bizim motorun menşeyini buldum tesadüfen birde siz bakın
gerçi motor ile ilgili fikrim değişmedi mayısta inşallah alıyorum....
evet haklısın motor herseyıyle aynı. zaten ben bu motorun baska isimler altında bi cok ulkede satıldıgını düşünüyorum.

Bakın bu çindeki Jonvay firmasının üretimi;

Motorcycle_42.jpg

Arkadaşlar Kanuninin 125 T modeli hakkında fikirlerinizi ve eleştiri-önerilerinizi bekliyorum
Selamlar

@dishy

Kesinlikle Kanuni daha sportif duruyor. BWS küçük kalır. ARN 'de sportiftir özellikle siyahı çok güzel. Ama ilgi çekmesi ve sprotif görünüş bakımından Kanuni derim.

Markası mı bu cygnus? Hiç duymadım. Modeli ise Yamaha'nın bir modeli var böyle ondan mı bahsediyorsun?

ewet yamahanın modeli cygnus gs + çoğu kişi onaylamıo kanuni yi :silent:

Paran varsa elbetteki git kaliteli bir motor al. Ancak Cygnus RS modeli bence çok sportif bir görünümde değil. Kalite dersen zaten diyecek bir yok bence. Yamaha iyi bir seçenek.

evet hem de hiç sportif değil + beni yansıtmıo ama kanuni alma dedi herkes

Herkesin her dediğini yapıyor olsaydım şu an cebimde param olmaz, evim olmaz, arabam olmaz gider Harley alırdım bilmem anlatabildim mi :)

Ne kadar para çıkabilirsin?

Makine' Alıntı:
Herkesin her dediğini yapıyor olsaydım şu an cebimde param olmaz, evim olmaz, arabam olmaz gider Harley alırdım bilmem anlatabildim mi :)

tamam kendine göre haklısın param buna yetti diosun ama aynı ücrete 2.el temiz bir markalı makina alıpta kullana bilirsinki bende bir zamanlar kanuni 250cc kullanıcısıydım sene 2004 ve bu tarz chooper lar yeni çıkmış aralarında en güzel görünümlü o makinaydı genede öle ama çok masraf açtı

2.el'de çok temiz bir motor bulması gerek. Scooter tarzı alacak ve ben temiz bir scooter daha görmedim. Çoğu şirket elemanlarında yada sahipleri çok hor kullanıyor. Temiz kullanan zaten uzun süre satmıyor. dishy'ye 2.el konusunda iyi bilen bir kişi yardım etmeli. Ayrıca piyasayıda bilmeli.

antalyada tek dishy yok gitsin metal den yardım istesin ki antalyada scooter motor kullanan çok ve bazılarıda tuğba gibi günlük kendi zevki için kullanıyor

al bi kanuni deer 152 bak keyfine derim ama sen bilirsin. kanuni problem li diyolar evet bende de var kanuni ama benimki problemli değil. :) bu motoru aldıgım paraya elbette 2. el baska bi marka alırdım ama niye baskasının eskittiği motoru toplamaya ugrasıcam ki. marja ilk ben bastım motorun tüm huyları benim elimde ortaya cıkıyor. bu da bana yeter...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar