Lütfen bana Kanuni yerine benzer görüntüde 3000ytl'ye alabileceğim temiz markalı bir makina söyler misin?CBR1000RR' Alıntı:tamam kendine göre haklısın param buna yetti diosun ama aynı ücrete 2.el temiz bir markalı makina alıpta kullana bilirsinki bende bir zamanlar kanuni 250cc kullanıcısıydım sene 2004 ve bu tarz chooper lar yeni çıkmış aralarında en güzel görünümlü o makinaydı genede öle ama çok masraf açtı
Khutuck' Alıntı:Lütfen bana Kanuni yerine benzer görüntüde 3000ytl'ye alabileceğim temiz markalı bir makina söyler misin?
Kanuni'yi bana da pek tavsiye etmediler, üzerine 2 milyar daha koy 2.el Twister al dediler ama benim maalesef üzerine koyacak 2 milyarım daha yok.
Benim şu an motorum yok, ama almak istiyorum. Bana laf edeceğine bir alternatif gösterir misin lütfen? Madem bir bildiğin var, ben de yararlanmak istiyorum o bilgiden. Alternatif varsa heberim yok, söyle de öğreneyim.CBR1000RR' Alıntı:çok bilen insan sende ne varrrrr:
ayrıca piyasadan haberin yok onu bu mesafeden anladım
Khutuck' Alıntı:Benim şu an motorum yok, ama almak istiyorum. Bana laf edeceğine bir alternatif gösterir misin lütfen? Madem bir bildiğin var, ben de yararlanmak istiyorum o bilgiden. Alternatif varsa heberim yok, söyle de öğreneyim.
dishy' Alıntı:deer152 alsam mıı?? almasam mı??? :silent:
acayipp kararsız kaldım yaa(
r:
Khutuck' Alıntı:4250'ye kimsenin Kanuni racer alacağını sanmam, o fiyata 2. el Twister veya sıfır cbr125 alınır. Neredeyse %50 zam yapmaları saçma olur, o bayii çabuk karar evr diye öyle söylemiş olabilir.