Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

dostlarım dün sipariş verdim mayısın ilk haftası gelecek diyor(tosya/damgacılar bayi) ne yapalım mecbur bekleyecez artık :::(

Khutuck' Alıntı:
Bu haftaki fuarda Kanuni yoktu.

Bu arada motoru boyamak garanti kapsamından çıkartıyormuş.

Kanuni'den gelen mail:

yok dostum kanuni kendi nisan 24 çıkışlı mamullerinde 1000 adet repsol renginde
üretim yapacakmış yani fabrika çıkşı orjinal renk. demek kanuni yoktu neyse sağlık olsun :cat:
bu arada bende spariş verdim mayısın ilk haftası bende alıyorum haydi hayırlısı bide renge karar versem repsolu de görüp mavi ile arasında seçim yapacağım

bu gitse konusunu anlayamadım motor şu an rodaj da diye basmıoz yahu basan arkadaş 140 ı gördü daha ne istiyosun 160 a kadar yolu var kadran öyle gösteriyor :)

ermac' Alıntı:
vay be baya tuttu bu motorda bide gitse deli olacak beyler:)

valla benim kırmızı bundan daha güzel duruyor hiç bişi olmasa bayrağın rengi :bounce:

@hmedim' Alıntı:
kardeş repsol renginde yani sana bir tane honda cbr 125 repsol resmi göstereyimde bi bak ne alakası var:cat:

baba 10.000 devirden sonra devir kesici devreye giriyo demişsiniz ben daha 7500 deviri geçmedim deli ses yapıyo ciddi ciddi 10.000 deviri yapıştırıyomusunuz siz..

valla bende basmıyorum o kadar basan gopreis var eleman şu sıralar 120 130 la falan takılıo :) bu arada nerdesin sen ?? bi ara görüşelim şöyle kanuni racer kullananları bi toparlayıp dolaşalım diyorum ama :)

ermac' Alıntı:
baba 10.000 devirden sonra devir kesici devreye giriyo demişsiniz ben daha 7500 deviri geçmedim deli ses yapıyo ciddi ciddi 10.000 deviri yapıştırıyomusunuz siz..

ben büyükçekmecedeyim ewt bir araya gelirsek baya şekilli olur şu devir olayı kafama takıldı bana 10.000 de patlar gibi geliyo:)

Önceki mailimde Kanuni'nin repsol renginde değil de lacivert üretimi olacağını söylemişlerdi.

Kanuni Repsol Speedy
Speedy.jpg

http://www.kanuni.com.tr/modeller/Speedy.htm

valla dostum ben şu rodajman bitmeden basmak istemiyorum hani neme lazım benim yerime sürat yapan biri var zaten iki sene sonra iki motor u karşılaştırır bakarıs :)

ermac' Alıntı:
ben büyükçekmecedeyim ewt bir araya gelirsek baya şekilli olur şu devir olayı kafama takıldı bana 10.000 de patlar gibi geliyo:)

Bu arada 8.500'de kırmızı çizgisi olan motoru 10.000 devire çıkartmak çok yanlış. Birkaç saniye 10.000'de tutarsanız motoru tamir olamayacak noktaya getirebilisiniz :)

ya arkadaşlar birisi bu racer 200 un videosunu çekip yayınlayabilirmi çok merak ediyorum sesini, gidişini..

pazar günki buluşmaya gel ben orda olucam :)

only_wolf17' Alıntı:
ya arkadaşlar birisi bu racer 200 un videosunu çekip yayınlayabilirmi çok merak ediyorum sesini, gidişini..

wolf dostum yazılarını tek seferde yazsan normalde forum kurallarına aykırı sonra durduk yere kilitlenmesin bizim topic :)

yarın sabah ı iple çekiyorum eğer servis in teşhisleri doğru ise artık benimde sorunsuz bir motosikletim olacak bu arada Km 720 oldu ve 97 oktan benzin yaramıyor benim motor a yeni bir benzin bulmalıyım önerisi olanlar ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar