Ne fark eder ki? Saydığın motosikletlerin hemen hepsi üç aşağı beş yukarı aynı kalitededirler. Bu durumda tercih tamamen sana kalmış oluyor; görsel zevklerin hangisine yakın düşüyorsa onda karar kılmalısın.
Bu motosikletler oyuncak değiller tabi ki binilip bir yerlerden bir yerlere ulaşılsın diye imal edilmişlerdir ve kendilerine öneden paranın hakkını verebilecek aletlerdirler. Ancak bazıları montaj aşamasında öylesine ihmal edilmişlerdir ki kısa sürede laçka olup dağılmaya başlarlar. Olayın burasında şans faktörü devreye girer. Şansın varsa montaj hatası bulunmayan bir motosiklete sahip olabilirsin. Adamlar hızlı siparişlerin montajlarını yetiştirmek için tork anahtarı bile kullanmıyorlar, gelişi güzel montaj yapıyorlarmış ve çoğu problemler de bu sebepten ortaya çıkıyormuş... Yani mühendisler ölçüp biçmişler ve malı doğru üretmişler ama iş montaja gelince çuvallıyorlar...
Benim önerim: Hangisi olursa olsun, alacağın motosikleti kullanmadan önce her bir tarafını iyice bir elden geçirmendir. Hatta, mümkünse motoru da dahil olmak üzere tamamen dağıtıp, yeniden toplamandır. Bunu yapamıyorsan, şansına güvenmek ve kaderine razı gelmekten öte bir seçeneğin yoktur dostum.
Sana bol şans diliyorum...