kanuni mi yoksa asyamı veya keewey mi

arkadaşlar giğer kıyaslamaları okudum ama bazı arkadaşlar şaka yapar gibi sözler söliyo ciddi motor kullananlar beni bilgilendirirse sevinirim kanuni Storn150-rokko,asyaas150 t-19a-as150t-6a,keweyarn 150 kararsızım ama kanuniye dha yakınım ne desiniz fabrikada kurdular hemde yerli malı yurdun ma herkez bu malı kulanmalı mı acaba

Eğer bütçen sıkışık ve illaki bu motorlardan biri diyorsaaaan... Belki Keeway! Ama ne verirsen onu alıyorsun tabi.Ne Kanuni'den ne Asya'dan nede Keeway'den çok fazla beklentin olmasın.Ufak tefek problemlere hazır ol.Zaman zaman muhattap bulamamaya hazır ol.Ama keyifli yanları elbette hepsinin var.Tepe tepe kullananda var,elinde patlayanda var.Bütçeyi biraz daha esneterek,belki güçten biraz feragat ederek filan 2.el bile olsa,küçük bile olsa ben illa Japon derim.Herne seçersen seç güle güle kullan

valla hiç biri desek her halde kızmazsın. eski olsun japon yada avrupa olsun ha yerli malı yurdun malı deme çünkü yerlimalı çin malı biz yedik sen yeme servistekilerle arkadaş olduk sık sık gide gide. o kurdukları fabrikada bazı montajları ve etiketlemeleri yapıyorlar sonrada biz yaptık diyorlar ama yinede karar senin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne fark eder ki? Saydığın motosikletlerin hemen hepsi üç aşağı beş yukarı aynı kalitededirler. Bu durumda tercih tamamen sana kalmış oluyor; görsel zevklerin hangisine yakın düşüyorsa onda karar kılmalısın.

Bu motosikletler oyuncak değiller tabi ki binilip bir yerlerden bir yerlere ulaşılsın diye imal edilmişlerdir ve kendilerine öneden paranın hakkını verebilecek aletlerdirler. Ancak bazıları montaj aşamasında öylesine ihmal edilmişlerdir ki kısa sürede laçka olup dağılmaya başlarlar. Olayın burasında şans faktörü devreye girer. Şansın varsa montaj hatası bulunmayan bir motosiklete sahip olabilirsin. Adamlar hızlı siparişlerin montajlarını yetiştirmek için tork anahtarı bile kullanmıyorlar, gelişi güzel montaj yapıyorlarmış ve çoğu problemler de bu sebepten ortaya çıkıyormuş... Yani mühendisler ölçüp biçmişler ve malı doğru üretmişler ama iş montaja gelince çuvallıyorlar...

Benim önerim: Hangisi olursa olsun, alacağın motosikleti kullanmadan önce her bir tarafını iyice bir elden geçirmendir. Hatta, mümkünse motoru da dahil olmak üzere tamamen dağıtıp, yeniden toplamandır. Bunu yapamıyorsan, şansına güvenmek ve kaderine razı gelmekten öte bir seçeneğin yoktur dostum.

Sana bol şans diliyorum...

keeway kaliteli cin malı demislerdi bna
ben olsam keeway tercih ederdm ama gayet tecrübesizm dogal olarak :)

Keawaye laf yok kanuniye taş çıkartır ki kıyasa sokmamalı bence. zealsun,zongshen,keawey bu markalar kalitede ödün vermeme çabasında olan firmalar.

keeway güzel motor fakat çok performassız... mesela keeway 150 olan bir arkadaşım var motor gitmiyor , hele bir de yükleyince hiç gitmiyor... buna karşılık (her ne kadar kıyaslanamaz olsa da) kanuni tiger 250 olan bir arkadaşım var motor gerçekten çok performanslı...

Keawaye laf yok kanuniye taş çıkartır ki kıyasa sokmamalı bence. zealsun,zongshen,keawey bu markalar kalitede ödün vermeme çabasında olan firmalar.

Zealsun kullandığı motor Zongshene ait. tum çinin dünya çapında motor üreten firması zongshen.

Servis bakımından Kanuni diğer modellere göre bir adım daha öne çıkıyor. Tabi fabrikanın da türkiyede olması artı avantaj.
En iyi motor senin işini gören motordur. :)

asya kullandım digerlerini bilmiyorum ama kalitesizlik bakımından asyadan bi farkları oldugunuda sanmıyorum o yüzden hiçbiri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 - Kanunİ
1.5-keway
3-asya (tavsİye Etmem Sadece Siralamaya Koydum)

Hangisinin servisi sana yakınsa o.storm'la As150t19a aynı motor zaten.Kullanıyorum ama geçiş motorum.Maksadım daha büyüğüne geçmeden önce trafikte daha küçüğüyle tecrübe edinmek.Sorduklarının hepsi neredeyse aynı motor olduğu için servis ve estetik görünüş önemli.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende sana japon al derım,yınde sen bılırsın arkadasım.kalıte ınsanın hayatını degıstırır.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar