Kanuni_mimarsinan benim bi sorum olacak.Bende bir Classic125 var.20 gün oldu alalı.230 kilometredeyim.Daha erken heralde ama hiçbir sorunla karşılaşmadım.Ama yakıt sarfiyatı biraz çok gibi geldi bana.Şu anda 0.1-0.11ytl (100-110 bin) civarı yakıyor kilometrede.Aldığım bayi 0.80-0.85ytl civarı yakacağını söylemişti.Sizin elinizde Classic 125 in yakıt sarfiyatıyla ilgili bir bilgi varmı? Rodaj sonunda bu fiyat ne kadar değişir?
lost_highway 125 classicle ilgili yorumları sormuşsun. Ben çok memnunum.. Gayet kaliteli bir görüntüsü var ama malzeme kalitesi fiyatıyla orantılı tabiki.Gözlemlediğim ve siteden de aylardır takip ettiğim kadarıyla piyasadaki benzer fiyatlardaki motorlardan daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..
lost_highway 125 classicle ilgili yorumları sormuşsun. Ben çok memnunum.. Gayet kaliteli bir görüntüsü var ama malzeme kalitesi fiyatıyla orantılı tabiki.Gözlemlediğim ve siteden de aylardır takip ettiğim kadarıyla piyasadaki benzer fiyatlardaki motorlardan daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim..